Heorhina i Ronaldo zajedno u izolaciji, ali to ih ne sprečava da rade ono što najviše vole

Heorhina i Ronaldo zajedno u izolaciji, ali to ih ne sprečava da rade ono što najviše vole

Autor: | 10/04/2020

0

Heorhina i Ronaldo sve rade zajedno

 

Pandemija koronavirusa uticala je na život svih, pa i vrhunskih sportista koji su treninge prilagodili novonastaloj situaciji, pa tako vežbaju kod kuće.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo poznat je po svojoj spartanskoj disciplini pa ne čudi što od napornih vežbi nije odustao ni sada. Iako ne vežba sa kolegama fudbalerima, društvo mu pravi njegova lepša polovina, verenica  Heorhina Rodrigez.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano) дана 21. Мар 2020. у 6:57 PDT

Pročitajte i: Drama u porodici Kristijana Ronalda

Dok dane provodi u samoizolaciji u rodnoj Madeiri, Kristijano Ronaldo ne gubi vreme. Strogi režim kućnih treninga određuje svakodnevno, a u njih je sada uključio i zgodnu Heorhinu koja je i sama veliki ljubitelj sporta. Ona je već sa četiri godine počela da se bavi plesom, koji je i danas njena velika ljubav.

– Sigurno nisam bila najlepša u razredu, bila sam - 'normalna'. Ples me naučio disciplini, ali i ljubavi prema umetnosti – ispričala je svojevremeno Heorhina kojoj je susret sa fudbalskim asom potpuno promenio život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 10. Сеп 2019. у 4:05 PDT

Pročitajte i: Heorhina Rodrigez- Savršeno telo u uskim pantalonama ostalo u senci neobične torbice

Lepa crnka je Ronalda upoznala sasvim slučajno, u junu 2016. godine u “Gucci” butiku u Madridu u kojem je radila, a fudbaler je kupovao garderobu.

Iako su mnogi mislili da je ona samo još jedna njegova prolazna avantura, samo se za Heorhinu se zna da je majka jedom Ronaldovom detetu za razliku od ostalo troje koje su rodile surogat majke – devetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora, kao i dvogodišnje blizance Evu i Matea, dok je Alana Martina zajednička ćerka Heorhine i Ronalda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 27. Јан 2020. у 8:13 PST


Sudeći po fotografijama koje svakodnevno dele na drušvenim mrežama, oni uživaju u skladnoj zajednici i čini se da imaju mnogo toga zajedničkog. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Heorhina je pokazala kako su zajedno odradili i zahtevan trening.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 8. Апр 2020. у 8:47 PDT

Venčanje na pomolu

Iako Ronaldo uspešno odoleva odlasku pred oltar, čini se da će ga upravo lepa Heorhina izbrisati sa spiska najpoželjnijih neženja na planeti. Da će se dogoditi ono o čemu se spekuliše već duže vreme, odala se i Heorhina na dan svog 26. rođendana.

–  Srećan mi je ovaj 26. rođendan, vrlo srećan. Ne mogu da tražim više od života. Samo puno zdravlja za moju porodicu i mene, da uživamo zajedno. Hvala vam svima na čestitkama, cveću i ljubavi. I hvala mom suprugu što mi je dao ono najbolje u životu – našu decu. Volim te – napisala je Heorhina, dok je Ronadlo u jednom skorašnjem intervjuu potvrdio da će se venčati.

Pročitajte i: Ronaldo proslavio rođendan- Kao klinac sam mislio da ću sa 35 godina biti ribar

– Puno mi je pomogla, naravno da sam zaljubljen u nju. Jednog dana ćemo se venčati, sigurno. Ona je sjajna, ona je moja prijateljica. Razgovaramo često, otvorili smo svoja srca jedno za drugo– rekao je tada.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram