Lepa  Brena se jedva suzdržala: Bože, gde sada da zaplačem usred emisije?

Lepa Brena se jedva suzdržala: Bože, gde sada da zaplačem usred emisije?

Autor: | 16/04/2020

0

Pandemija koronavirusa zaustavila je celu planetu prethodnih nedelja, a Lepa Brena i Boba Živojinović su, neposredno pre uvođenja vandrednog stanja u našoj zemlji, doputovali iz Monaka.

Poštujući propisane mere, proveli su vreme u karantinu u svom domu na Bežanijskoj kosi,a pevačica je istakla da je  celu kuću dezinfikovala, kao što to i obično čini u proleće u vidu redovnog čišćenja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 29. Мар 2020. у 3:55 PDT

Pročitajte: Lepa Brena i Boba Živojinović su ubedili i sinove da se vrate u porodični dom na Bežanijskoj kosi

– Inače uvek u proleće radim generalno čišćenje kuće, tako da je ovo za mene redovna dezinfekcija – rekla je Brena za jedan domaći list, i istakla da će vreme u izolaciji iskoristiti za porodično druženje, sa sinovima Viktorom i Stefanom.

Porodično se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje porodice mi je najbitnije. Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz veru, dobru organizaciju i strpljenje bićemo zdravi i nastavićemo naše normalne živote!  – rekla je nedavno Brena, koja je još uvek u karantinu u svom domu,odakle se uživo uključila u emisiju „Jutro“ i razgovarla sa voditeljkom Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji.

Lepa Brena ne krije da je poslednjiih dana posebno emotivna

Pevačica koja je uvek bila iskrena prema svojoj publici, ni sada nije krila koliko emotivno reaguje na sve što se dešava.

– Moja situacija je specifična. Odavno ne pevam jer rešavam finansijske probleme, ali nismo ugroženi. Koronavirus nas je sve bacio na kolena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast – istakla je pevačica koja nije mogla da zadrži suze

– Reagujem preterano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Ceo svet se nikada nije našao na kolenima. Često mi se plače – rekla je Brena kojoj se otrgao jecaj.

– Bože, gde sada da zaplačem usred emisije – dok ju je Jovana smirivala.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Lepa Brena na Instagramu održala tri mini koncerta

Poznate ličnosti se trude da svako u okviru svoje profesije pruži podršku mnogobrojnim ljudima koji vreme provode u svom domu.  Tako sportisti dele savete za vežbanje, kuvari recepte, a muzičari se trude da svojom pesmom ulepšaju svakodnevicu svima.

Lepa Brena je putem Instagrama održala tri mini koncerta za sve koji vole njenu muziku. Na taj način je obožavaocima stavila do znanja da misli na njih i u ovom specifičnom i teškom vremenu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 13. Апр 2020. у 8:14 PDT

– Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pevamo bez obzira na čitavu situaciju – otkrila je Brena.

Lepa Brena – Ponovo mi se vratio normalan san 

Pevačica, koja vreme provodi sa svojom porodicom u porodičnoj kući u Beogradu nedavno je ispričala da vreme u karantinu koristi da radi sve ono za šta do sada nije imala vremena.

– Nikada nisam imala ovoliko vremena da budem posvećena porodici i sebi. Ceo život sam provela u nekoj trci i frci. Provela sam ga po autobusima, kolima, hotelima, avionima. Naravno, tu su koncertne dvorane, stadioni, klubovi. Ovo je za mene svojevrstan odmor za moje telo i psihu. Uspela sam da se posvetim apsolutno sebi. I da prvi put u život naučim da hodam polako, što je za mene uvek bio veliki problem, kao i da usporim malo mozak. Konačno mogu da se posvetim stvarima kojima sam toliko dugo želela. Sređivanje mog životnog kutka, naše kuće – rekla je nedavno za "Blic".

Pročitajte i: Brena i Boba u izolaciji napravili Viktoru rođendansko iznenađenje

– Zajedno sa decom sam, imam vremena sa njima da porazgovaram o mnogim stvarima. Imamo vremena da prigrlimo jedni druge. Mogu da se posvetim vežbanju joge i meditaciji, čitanju knjiga i da konačno ne žurim nigde. Ponovo mi se vratio normalan san. Mi koji radimo ovaj posao, menjamo vremenske zone, putujemo i moramo stalno da budemo fit. Na neki način veoma je lep osećaj da će se pročistiti planeta. Kada niste pod velikim stresom i da nemate stresan momenat kada morate da jedete i morate da budete tu i tu na tom mestu u to vreme. Iskreno se nadam da će sve ovo doneti pročišćenje planete, a ono što me najviše brine jeste ekonmska situacija čitavog sveta. Naručito ljudi u okruženju.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata/Instagram