Turbulentna ljubav sa srećnim krajem: Điđi Hadid i Zejn Malik čekaju prvo dete

Turbulentna ljubav sa srećnim krajem: Điđi Hadid i Zejn Malik čekaju prvo dete

Autor: | 29/04/2020

0

Manekenka Điđi Hadid i muzičar Zejn Malik postaju roditelji. Lepu vest otkrila je mlada manekenka nakon što je proslavila 25. rođendan na porodičnom imanju u Pensilvaniji. Ona je sa dečkom i članovima porodice pozirala za fotografiju, a trudnički stomak otkrio je njenu slatku tajnu. Strani mediji prenose da je Điđi u petom mesecu trudnoće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gigi Hadid (@gigihadid) дана 25. Апр 2020. у 5:49 PDT

– Nije poznat pol bebe, ali njihove porodice su jako uzbuđene zbog prinove – otkrio je izvor blizak mladom paru

Điđi Hadid i Zejn Malik: Burna petogodišnja veza

Muzičar i manekenka sreli su se 2015. godine kada su i uplovili u emotivnu vezu.  Tri godine kasnije iznenadili su obožavaoce iznenadnim raskidom. Svoju odluku poznati par je tada objavio na društvenim mrežama, ističući da će jedno drugom ostati podrška i nakon raskida.

Pročitajte: Zejn Malik izjavio da više nije musliman: Religiozna uverenja treba da budu intimna

– Điđi i ja smo imali neverovatnu vezu, duboku, zabavnu i ispunjenu ljubavlju. Prema Điđi, kao ženi i prijatelju, gajim duboko poštovanje. Ona ima predivnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju odluku koju smo zaista teško doneli, kao i našu privatnost. Želja nam je bila da prvo od nas čujete ovu vest – napisao je Zejn na tviteru, a ubrzo se oglasila jedna od najtraženijih manekenki na svetu:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gigi Hadid (@gigihadid) дана 6. Мар 2020. у 8:12 PST

Pročitajte: Poljubac potvrdio pomirenje: Điđi Hadid i Zejn Malik ponovo zajedno (foto)

– Izjave o raskidima često se čine bezličnim jer nema tih reči kojima bi se opisao osećaj koji doživljavaš s nekim tokom nekoliko godina. Ne samo u vezi, nego i u životu generalno. Uvek ću biti zahvalna za ljubav, vreme i životne lekcije koje smo Z i ja delili. Želim mu sve najbolje i nastaviću da ga podržavam kao prijatelja za koga imam neizmerno poštovanje i ljubav. Što se tiče budućnosti, uvek će biti ono što bi trebalo da bude –  napisala je tada 23-godišnja manekenka, koju su ubrzo povezali sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom.

Posle sladunjavih poruka na društvenim mrežama, Zejn je na istim otpratio ne samo Điđi, već i njenu mamu Jolandu, pa nije trebalo dugo da krenu glasine kako njihov raskid i nije bio tako divan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zayn Malik (@zayn) дана 26. Феб 2020. у 6:15 PST

Pročitajte: Zejn Malik i Tejlor Svift demolirali i zapalili hotelsku sobu u Londonu!

Ipak, popularni engleski muzičar nije odustajao od svoje ljubavi, te je kupio novi stan višemilionske vrednosti u Njujorku koji je udaljen samo kilometar od luksuzne vile atraktivne manekenke.

Ovaj potez je ponovo zbližio Điđi i Zejna, te su ih paparaci uslikali kako se zaljubljeniji nego ikada ljubakaju na ulicama Njujorka.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti