Uskoro puni 55 godina i izgleda sjajno: 5 tajni lepote Jolande Hadid

Uskoro puni 55 godina i izgleda sjajno: 5 tajni lepote Jolande Hadid

Autor: | 10/01/2019

0

U januaru će Jolanda Hadid proslaviti svoj 55. rođendan. Ima troje dece (Điđi, Belu i sina Anvara i kao što znate svi su modeli), a iza nje je borba sa Lajmskom infekcijom i bolni razvod.

Ona ne skriva svoje godine, ne stidi se da pokaže svoju figuru na Instagramu, kao i lice bez šminke. Na Instagramu ima tri miliona pratilaca sa kojima deli detalje direktno iz kozmetičkog salona ili čak klinike. Rezultat - iskreno divljenje fanova i zavidan broj komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

❤️Merry Christmas from our home to yours, May this holiday season be filled with Love, Light and Happiness, xoxo #ChristmasMorning

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Dec 25, 2018 at 10:58am PST

1. Pravilna ishrana

Jolanda je opsednuta pravilnom ishranom - i ne uživa u nezdravoj hrani (osim za praznike). Revidirala je svoju ishranu nakon što je saznala za dijagnozu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Jun 20, 2018 at 12:40pm PDT

Jolanda jede puno povrća i voća svaki dan. U frižideru uvek možete naći sokove i povrće puno vitamina u kuhinji. Jutro Jolanda počinje čašom tople vode sa limunom.

 

View this post on Instagram

 

?Queen of Lemons caught in action in Beverly Hills........ #RHOBH ☝️#LemonThief #??? ?

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Jul 31, 2018 at 12:19pm PDT

2. Trening

Njen hobi je jahanje. Takođe redovno pronalazi vreme za jogu, trčanje i planinarenje. Glavna stvar za Jolandu je da vežba na svežem vazduhu: "Dakle, ten postaje svežiji, a stanje zdravlja se poboljšava." Kada joj treba intenzivniji trening, ona bira boks.

 

View this post on Instagram

 

❤️Even on a rainy day my baby girl makes me smile........ #Muku #FarmLife #EastCoastBeauty

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Feb 11, 2018 at 1:11pm PST

3. Kristali

Voli kristale: smešteni su oko njene kuće u vrtu i na otvorenom, gde redovno vežba meditaciju. Prošlog Božića, Jolanda je poklonila kristale svim članovima porodice. Priznaje da ne može da živi bez njih: "Za mene je ovo način da se vrati energija i uspostavi unutrašnja ravnoteža."

4. Post i detoks

Jednom mesečno, Jolanda organizuje post: tog dana pije samo vodu sa limunom i meditira. Doslovno pije vodu kako bi očistila telo od toksina. I još uvek praktikuje post: intervalna glad, kada je pauza između obroka oko 8 sati.

5. Prava briga

Njen omiljeni lek je karite buter - ona ga nanosi na kožu tela da bi koža bila hidrirana (naročito nakon opekotina od sunca). Nekoliko puta nedeljno koristi kupke koje detoksikuju telo. Uz kristale voli i eterična ulja: vežba disanje sa njima. Još jedno pravilo Jolande je ne koristiti kozmetiku u svakodnevnom životu. Ona koristi toniranu kremu i ruž za usne samo na društvenim događajima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Sep 29, 2018 at 9:48am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty