Fahrije Evdžen: Ovo je istina o sukobu sa suprugom Burakom

Fahrije Evdžen: Ovo je istina o sukobu sa suprugom Burakom

Autor: | 16/05/2020

0

Supruga Buraka Ozdživita, Fahrije Evdžen, konačno se oglasila povodom tračeva da se posvađala sa suprugom. Navodno, svađa je usledila zbog njegove sestre koja je, uprkos zabrani, želela da prisustvuje proslavi prvog rođendana malog Karana. 

Fahrije Evdžen konačno progovorila o sukobu!

Kao što smo pisali u prošlom broju, u Turskoj se šuška da je u porodici Fahrije Evdžen i Buraka Ozdživita došlo do turbulencija, te da se Fahrije posvađala sa sestrom svog supruga, Burčun Ozdživit. Nakon toga ju je otpratila na Instagramu.

S obzirom na to da su glasine o porodičnoj oluji bile sve glasnije, Evdženova je odlučila da stane na kraj sve bezobraznijim spekulacijama tabloida.

Fahrije Evdžen - Nemam problem sa Burakovom sestrom!

- Burčun ne koristi Instagram, nije aktivna na toj društvenoj mreži, tako da sam je zbog toga otpratila. Među nama ne postoji apsolutno nikakav problem, sve je u savršenom redu - rekla je Fahrije, koja je sa Burakom pre nekoliko dana proslavila prvi rođendan sinčića Karana.

Pročitajte: Fahrije Evdžen o trudnoći - Burak i ja smo srećni i uzbuđeni, to je osećaj koji se ne može opisati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Apr 26, 2020 at 6:30am PDT

Šuškalo se da je upravo ta proslava bila jabuka razdora između zaova – Burčun je žarko želela da dođe i zagrli bratanca, te da mu lično poželi sve najlepše, ali Fahrije je ostala pri čvrstom stavu da gosti nisu poželjni u njenom domu jer se plaši da bi neko mogao biti zaražen virusom, pa samim tim ugroziti zdravlje maišana.

Inače, spekulisalo se i da se glumica posvađala sa suprugom zbog njegove sestre (on je navodno pokušao da je ubedi da dozvoli da Burčun dođe), ali ona je odlučila da i to demantuje i to tako što je objavila svoju i Burakovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Upisu je napisala samo: „Dragi” i na kraju dodala srculence, pišu TV Novele. 

Hoće li to zapušiti usta svima onima koji tvrde da u njihovom braku postoji problem – ostaje da vidimo.

Pročitajte: Burak Ozdživit - I bogati plaču

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Dec 29, 2019 at 12:48am PST

Fahrije Evdžen - Teška depresija usled smrti oca

Kako su TV Novele nedavno pisale, Burakovoj supruzi Fahrije preminuo je otac, gospodin Ramazan Evdžen, i to nakon višegodišnje borbe s karcinomom želuca.

Fahrije se nakon toga, navodno povukla u sebe i nikako nije uspeva da se izbori s tugom.

– Burak Ozdživit pokušava da je ubedi da poseti psihijatra, s obzirom na to da je već duže od dve nedelje kao biljka. Gotovo da uopšte ne jede i retko komunicira sa svojim najbližima.

Burak je mislio da će njegova supruga utehu nakon gubitka oca pronaći u malom Karanu, ali ona skoro uopšte ne provodi vreme sa njim. Burak je poslednjih dana dečaku i otac i majka. Štaviše, uzeo je još nekoliko slobodnih dana, pa ga trenutno nema na snimanju kostimirane serije ‘Osman’, u kojoj inače igra glavnu ulogu.

Nada se da će Fahrije uskoro pristati da ode kod psihijatra, kako bi joj on pomogao da se vrati u normalu – ispričao je izvor blizak supružnicima pišu TV Novele.

Pročitajte: Burak Odživit na meti kritika

 

View this post on Instagram

 

❤️ @evcenf

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Dec 3, 2019 at 1:19am PST

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram