Neizmerna sreća u domu Ksenije Bujišić (foto)

Neizmerna sreća u domu Ksenije Bujišić (foto)

Autor: | 21/05/2020

0

Ksenija Bujišić oduševljena je majčinstvom i svime što ono nosi. Iako se samo nekoliko meseci posle porođaja vratila na posao, uspela je da sve uskladi i uz veliku pomoć nevenčanog supruga organizuje život. Lepa voditeljka pre tačno godinu dana na svet je donela devojčicu Loru, pa iako vešto skriva emotivnog partnera, još ne razmišlja o udaji.

- Ne razmišljam o udaji, stvari su se desile tim redosledom, takva je sudbina. Ne želim da pričam na tu temu, ali normalno je da živim sa osobom sa kojom imam dete - rekla je nedavno voditeljka za domaće medije.

Pročitajte: Ksenija Bujišić - Pravi smisao života sam shvatila zahvaljući ćerki Lori

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) дана 28. Јул 2019. у 5:19 PDT

Ksenija je u startu bila spremna na sve promene koje će joj se preko noći dogoditi i od prvog dana znala je da joj sledi najlepši period života.

- Od prvog trenutka sa bebom funkcionišem kao da život pre nje nije ni postojao. Plašile su me malo rečenice poput: „Više ništa neće biti isto“. Tačno je, ništa nije isto. Šta je pravi smisao života shvatila sam zahvaljući Lori - rekla je za „Alo“ TV prezenterka vremenske prognoze na „TV Prva“.

Pročitajte: Povratak na posao - Ksenija Bujišić samo tri meseca nakon porođaja na malim ekranima (foto)

Ksenija Bujišić - Najlepša godina života

Ovih dana u domu Ksenije Bujišić veoma je veselo, a njenoj sreći nema kraja. Mala Lora juče je napunila godinu dana, a ponosna mama na svom „Instagramu“ je napisala:

- Prvih godinu dana bezuslovne ljubavi i prvih godinu dana beskonačne sreće. Prvih godinu dana kada je svaka sekunda ispunjena neizmernom radošću. Srećan prvi rođendan našoj mezimici i srećici! Uz tebe smo saznali da bajke zaista postoje. Loki, vole te mama i tata više od najviše.

Pročitajte: Ksenija - Naučila sam da se ne dajem previše, kako se ne bih razočarala

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) дана 20. Мај 2020. у 5:20 PDT

Ksenija Bujišić otkrila je i jednu svoju novu osobinu koju je donelo majčinstvo.

- Lora je najbolja beba na svetu, to mogu da kažem bez lažne skromnosti. Od početka spava celu noć, ne plače, niti se buni. Od ujutru, kad ustane, pa dok ne krene na spavanje, ona se smeje i guče. Svakako da me je promenilo, jer sam odgovorna za život jednog malog, bespomoćnog bića. Promenili su se moji prioriteti, stvari su se postavile na mesto. U šali volim da kažem da sam postala kraljica organizacije jer je neverovatno šta sve mogu da uradim u najkraćem mogućem vremenskom roku - bila je iskrena Ksenija.

Pročitajte: Anđela i Ksenija - Dete je nešto što se stvarno računa, sve ostalo je nevažno

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) дана 29. Апр 2019. у 3:50 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, instagram