Melanija mu je opraštala: Sve ljubavnice Donalda Trampa (foto)

Melanija mu je opraštala: Sve ljubavnice Donalda Trampa (foto)

Autor: | 26/05/2020

0

Ljubavnice Donalda Trampa (73) tema su o kojoj mnogi tabloidi godinama pišu. Moćan i bogat muškarac kao što je predsednik Sjedinjenih Američkih Država ima mnogo preduslova za osvajanje žena - bar onih koje na takve kriterijume „padaju“. Donald je poznat kao osoba koja se i te kako hvali svojim seksualnim aferama, a upravo je to deo imidža koji ga prati i koji je njegova supruga Melanija (50) morala da prihvati.

Ivana Tramp

Sa prvom suprugom Ivanom Donald Tramp ima troje dece. Par se venčao 1977. godine i navodno su imali poprilično dobar brak.

- Ivana je uvek bila strpljiva i poslušna, kao prava žena - često je govorio narcisoidni Donald.

Pre nego što ga je upoznala Ivana je bila u braku koji je potrajao svega dve godine, a lepa Čehinja gradila je karijeru modela. Ali, uskoro su počele da kruže glasine o sve češćim Donaldovim švrljanjima, naročito jer se nešto što je bilo neobavezno pretvorilo i Donaldovu novu vezu.

Pročitajte: Donald i Melanija Tramp - Jubilej ljubavi

Ljubavnice Donalda Trampa - Marla Maples

Upravo je Marla Maples žena zbog koje se raspao Donaldov brak sa Ivanom. Poznavali su se još od osamdesetih, a priča se da je njihova afera trajala godinama u kojima je Donald vešto lagao suprugu Ivanu. Nije traćio vreme i ubrzo se venčao s Marlom i par je zajedno dobio ćerku Tifani. Ali i u ovom braku se pokazalo da je tačna ona stara izreka  - jednom varalica, uvek varalica.

Pročitajte: Tifani Tramp prolazi kroz težak period - Donald Tramp jednu ćerku obožava, a druge se stidi? (video)

Gabrijela Sabatini

Ova slavna i lepa teniserka navodno je bila u seks aferi sa Donaldom dok je još bio u braku sa Ivanom i u preljubničkom odnosu s Marlom. Mnogi su čitavu tu aferu samo prokomentarisali:

- Šta je za uspešnog biznismena poput njega bavljenje sa tri stvari odjednom.

Pročitajte: Donald Tramp postao deda po deseti put

Ljubavnice Donalda Trampa - Karla Bruni

Sadašnja supruga Nicolasa Sarkozija još je jedan dokaz da predsednik Sjedinjenih Država preferira strane lepotice. Afera sa lepom Italijankom dogodila se još kad je ona bila mlad model. Karla Bruni je, kako navodi „24.sata.hr“, navodno imala svojevrstan „kompleks tate“. Zbog toga su je često povezivali sa starijim muškarcima. Zbog Donalda je navodno ostavila Mika Džegera, a afera između nje i Donalda je pukla kada je Karla poprilično agresivno zahtevala da on ostavi Marlu.

Pročitajte: Karla Bruni i Nikola Sarkozi - Naša ljubav desila se na prvi pogled

Ljubavnice Donalda Trampa - Pelepe manekenke

Sedeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Viki Smit, koja je brzo promenila ime u Ana Nikol i postala uspešan „Playboy“ model. Ona ga je ostavila da bi se udala za starijeg naftnog tajkuna. Ubrzo na listu ljubavnica Donalda Trampa upisala se i manekenka Sandi Ko, koja je javno pričala o seksualnom odnosu sa američkim predsednikom i hvalila ga na sva zvona. Završila je karijeru kao porno-glumica.

Pročitajte: Ima li Amerika dve prve dame - Šta Donald Tramp kaže o Melanijinoj zameni

Ljubavnice Donalda Trampa - Alison Đijanini

Izgleda da su ljubavnice Donalda Trampa bile mnoge žene, ali je predsednik priznao da je među njima bila i Alison Đijanini, rumunska glumica i model. Njih dvoje su se upoznali na izlasku „naslepo“. A njihova je veza, prema njenim rečima, propala jer je Donald još bio zaljubljen u bivšu suprugu Marlu.

Pročitajte: Donald Tramp - Melanija je po stilu Džeki Onazis našeg doba

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još