Karla Bruni i Nikola Sarkozi: Naša ljubav desila se na prvi pogled

Karla Bruni i Nikola Sarkozi: Naša ljubav desila se na prvi pogled

Autor: | 14/08/2013

0


Karla Bruni (45) možda više nije prva dama Francuske, ali bivša manekenka i dalje privlači veliku pažnju javnosti. Ona je dala intervjuu za američku TV stanicu CNBC i prvi put govorila o svojoj vezi sa Nikolom Sarkozijem (58), bivšim predsednikom Francuske.
Oni su se venčali samo tri meseca pošto su se upoznali na jednoj večeri u Parizu i nepunih mesec dana nakon što se Sarkozi razveo od druge supruge Sesilije.
- Bila je to ljubav na prvi pogled. Moram da kažem da smo zajedno otišli sa večere. Ostali gosti su bili iznenađeni, a mi smo se venčali posle tri meseca - kaže Karla, koja ima sina iz veze sa jednim filozofom.
Nikola iz prva dva braka ima tri sina. On i Karla su u oktobru 2011. dobili ćerku Đuliju.
- Ne znam šta me je privuklo kod Nikole. Njegova inteligencija, harizma, ljubaznost, način na koji priča. Osetila sam olakšanje kada je Nikola izgubio na predsedničkim izborima 2012. od Fransoa Olanda. Bila sam srećna što odlazimo iz Jelisejske palate, gde smo proveli pet godina. On sada ima zasluženi odmor i vraćamo se normalnom životu. Imamo više vremena za decu. Nema više pritiska i uživamo u porodičnom životu - dodala je Brunijeva.
Lepotica je otkrila da je na poslednjem albumu snimila pesmu "Moj Rejmond" i da je posvećena Sarkoziju.
- To je ljubavna pesma. Opisuje mog supruga i to kako ga vidim i šta osećam prema njemu. On je javna ličnost, a pesma kao da iznosi deo privatnosti u javnost - tvrdi Karla.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti