Anđelina Džoli pozirala s ćerkom koja se odrekla očevog prezimena: Sve je iznenadilo kako Vivijen danas izgleda

Anđelina Džoli pozirala s ćerkom koja se odrekla očevog prezimena: Sve je iznenadilo kako Vivijen danas izgleda

Autor: | 17/06/2024

0

Anđelina Džoli ne pojavljuje se više tako intenzivno na crvenom tepihu, a ako je i vidimo na nekom događaju, kao što su, na primer, premijere, obavezno joj društvo pravi bar jedno od dece. Uglavnom su to ćerke.

Theo Wargo/Getty Images

 
 

U poslednje vreme, za ruku najčešće drži najmlađu, Vivijen. Ona je od malih nogu navikla na kamere, sećamo se i da je glumila pored mame u velikom hitu “Grdana”.

Sinoć su se zajedno pojavile i na Brodveju, gde su po 77. put uručene prestižne Toni nagrade.

Lepa glumica sinoć je ostvarila jedan od najvećih uspeha u karijeri – osvojila je svoje prvo brodvejsko priznanje kao koproducent mjuzikla “Autsajderi”, zasnovanog na istoimenoj knjizi Suzan Eloiz Hinton i filmskom hitu koji je 1983. snimio Frensis Ford Kopola.

Pročitajte: Neočekivani obrt - Bred Pit doneo šokantnu odluku i porodici zadao najteži udarac

No, saradnica na ovom projektu Anđelini je bila upravo petnaestogodišnja Vivijen, kao asistent produkcije. Sinoć je mami umalo ukrala šou u specijalnom stajlingu – prsluku i pantalonama divne plavozelene boje, sa leptir-mašnom iste nijanse, uz belu košulju i patike.

Dia Dipasupil/Getty Images

 

Anđelina je blistala u kreaciji kuće “Versace” u kojoj je mnoge podsetila na neko grčko božanstvo. Boja haljine bila je slična tonovima koje smo videli na autfitu njene ćerke, tako da su bile modno usklađene.

Velika filmska zvezda predstavila je i novu, svetliju boju kose, kojom je, slažu se svi, malo osvežila imidž, a od asesoara izdvojili bismo privremenu tetovažu na dekolteu – zlatnu golubicu. Simbol mira, što bi se od ambasadorke Ujedinjenih nacija i moglo očekivati.

Dia Dipasupil/Getty Images

 

Vivijen je donedavno imala dva prezimena, Džoli-Pit, ali je odlučila da očevo izbaci. Mnogi kažu da, kako je starija, sve više podseća na Anđelininog oca, takođe uglednog glumca Džona Vojta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dia Dipasupil/Getty Images