Doručak Krstana i Željka neće se svideti mnogim roditeljima: Da li vi ovo dajete deci da jedu?

Doručak Krstana i Željka neće se svideti mnogim roditeljima: Da li vi ovo dajete deci da jedu?

Autor: | 13/06/2024

0

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića neće se svideti roditeljima

Deca Bogdane i Veljka Ražnatović uživaju u porodičnoj kući Rodića u Titelu, gde je sve podređeno njima i njihovim potrebama.

Instagram

 

Mali Krstan i Željko obožavaju vreme da provode u velikom dvorištu, gde je, između ostalog, Veljko napravio i teretanu na otvorenom.

Baka Danijela i deka Bogdan Rodić važe za vredne, skromne i čestite ljude, tako su vaspitali i svoje tri ćerke – Natašu, Bojanu i Bogdanu, pa ne čudi što su u svom mestu porodica za primer.

Pročitajte: Prvi je da se pamti - Krstan Ražnatović slavi rođendan, dekoracija je kao iz bajke

Juče smo imali prilike da vidimo prelep prizor iz dvorišta Rodića. 

Naime, Veljko je objavio fotografije Krstana i Željka tokom doručka i dok su oni uživali u zelenilu i predivnom okruženju, mnogi su primetili da se u tanjiru dečaka nalazi jelo koje roditelji masovno izbegavaju da daju deci.

U pitanju su kuvane viršle koje većina dece voli da jede, ali mame i tate uglavnom ih ne služe, zbog raznih teorija o štetnosti i potecijalno lošim sastojcima u njima.

ac3isb4ck/instagram

 

S obzirom na to da se Rodići godinama bave uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, možda su viršle domaće proizvodnje i zbog toga mama i tata ne beru brigu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Borislav Zdrinja ZIPA PHOTO ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti