Demi Mur je ponovo ona stara: Kako sam uspela da povratim samopouzdanje

Demi Mur je ponovo ona stara: Kako sam uspela da povratim samopouzdanje

Autor: | 27/05/2020

0

Holivudska glumica Demi Mur je u šestoj deceniji, koja je pred nju postavila brojna iskušenja. Iza sebe ima brakove sa Brusom Vilisom i 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom, a majka je troje dece. Ali najveći udarac, sa kojim se donedavno nosila, upravo su godine i činjenica da je svakim danom starija.

Glumica Demi Mur je tokom poslednje decenije izgubila mnoge filmske uloge, a smatra da Holivud ne prašta njene godine. Iskreno je priznala da ne uživa u svemu što godine nose, jer uprkos tome što je duhom vedra i mlada više se ne oseća zanosnom i atraktivnom.

Pročitajte: Demi Mur deprimirana - Dobijam mnogo manje uloga jer starim

Ona godinama vodi borbu za očuvanje svoje lepote. Svakodnevno upražnjava jogu, posvećeno gradi svoju jutarnju i večernju rutinu, brine o zdravoj ishrani. Uz sve to pribegava i plastičnoj hirurgiji, čiji je veliki protivnik bila pre samo deset godina. Ali, izgleda da je tokom samoizolacije konačno spoznala sve draži svoje prirodne lepote i pobedila nesigurnost, pa je na nalogu na „Instagramu“ podelila nekoliko #nomakeup fotografija. A u magazinu „Harper's Bazar“ otkrila je i „beauty“ tajne koje su joj pomogle da povrati samopouzdanje.

Pročitajte: Ogoljena i hrabra - Glumica Demi Mur o borbi sa zavisnošću i traumi iz detinjstva

Ključ je u hidrataciji

Demi kaže da je mnoge „beauty“ savete dobila od svoje majke. Prvi među njima bio je da je hidrirana koža ključ lepote. Glumica Demi Mur nedavno je u videu za „Harper's Bazaar“ rekla da kožu svakodnevno detaljno očisti, a zatim bogato hidrira u predelu lica, grudi i dekoltea.

Glumica Demi Mur - Masaža lica je obavezna

Posle nanošenja seruma, glumica detaljno masira lice i vrat rolerom od žada kako bi se oslobodila od stresa i dubinski pokrenula metabolizam kože. Uz to, masaža joj pomaže i u smanjenju bora, što je za nju veoma važno.

Pročitajte: Ešton Kučer o razvodu sa Demi Mur - Nedelju dana sam proveo na planini i pio samo vodu i čaj

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore) дана 21. Апр 2020. у 3:30 PDT

Tretmani su sastavni deo njene rutine

U pomenutom videu za „Harper's Bazaar“ izjavila je da je lepo lice sve, pa stoga redovno odlazi na kozmetičke tretmane i detaljno se savetuje o svakom „beauty“ koraku sa svojim dermatologom, koji najbolje poznaje njen tip kože.

Glumica Demi Mur - Lepota dolazi iznutra

Unutrašnji balans je još jedna njena tajna. Na „Goop“ panelu, na kome je učestvovala sa koleginicom Gvinet Paltrou, izjavila je da lepota dolazi iznutra.

- Definitivno mislim da lepota dolazi iznutra. Spolja se možete negovati kako želite, ali ako se iznutra ne osećate dobro, ne znam da li će se spolja bilo šta primetiti.

Da svakim danom uživa u sebi govore i brojne fotografije na „Instagramu“, na kojima izgleda mladoliko i nasmejano, a uživa u tome da nas svojim prirodnim izgledom i sjajem sve više obraduje.

Pročitajte: Fascinira i u 6. deceniji - Demi Mur u Diorovoj haljini na premijeri filma

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore) дана 8. Апр 2020. у 8:51 PDT

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore) дана 30. Мар 2020. у 7:39 PDT

Pročitajte: Demi Mur prodaje kuću u kojoj se dogodila tragedija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore) дана 8. Мар 2020. у 2:16 PDT

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore) дана 12. Апр 2020. у 12:30 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti