Viktorijin anđeo Rome Strajd o patnji koja ju je razdirala

Viktorijin anđeo Rome Strajd o patnji koja ju je razdirala

30/05/2020

0

Viktorijin anđeo Rome Strajd, prelepa manekenka poreklom iz Holandije, naizgled živi život iz snova. Ona je jedan od najplaćenijih top modela, youtube zvezda u usponu, a uz to ostvarena i srećno zaljubljena mlada žena.

Ipak, da u životu nije uvek sve onako kako nam se čini, Rome je pokazala fotografijom na Instagramu, ispod koje je ispisala radosne vesti, ali i poruku sa nešto dubljim značenjem.

Viktorijin anđeo Rome Strajd - Imaćemo bebu

Na svom Instagram profilu, viktorijin anđeo Rome Strajd je objavila fotografiju na kojoj je nasmejana i u zagrljaju svog momka, a ispod slike je objavila i srećne vesti.

- Imaćemo bebu! - napisala je manekenka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romee Strijd (@romeestrijd) дана 28. Мај 2020. у 10:14 PDT

Ono što je dodatno privuklo pažnju je poruka koja je usledila nakon toga, a koju je Rome posvetila svojim pratiteljkama, kao poziv da više vode računa o sebi i svom zdravlju.

- Pre dve godine dijagnostifikovan mi je PCOS (sindrom policističnih jajnika), nakon što sam pre sedam godina izgubila ciklus. Za mene je ovo saznanje bilo poražavajuće, jer je moja najveća želja bila da se ostvarim u ulozi majke. Bila sam uplašena da mi se san neće ostvariti, jer su mi rekli da ću sa ovom dijagnozom teže zatrudneti prirodnim putem - napisala je Rome i na taj način istakla da njen život u poslednje vreme i nije bio tako glamurozan.

Pročitajte: Ona ima realne obline, prelepo lice i prvi je Viktorijin anđeo koji nosi veličinu 44

- Istražujući, shvatila sam da nemam tipičan PCOS, već da je moj izazvan načinom života koji vodim. Moj organizam konstantno je bio pod stresom. - nastavila je manekenka.

- Iako se nikad nisam osećala preumorno, zbog konstantnih putovanja, redovnih treninga i posebnog režima ishrane moje telo je bilo iscrpljeno. Mislim da moja kilaža nije bila dobra za moje telo, pa zbog toga nisam dobro podnosila stalna putovanja. - navela je Rome i time ukazala svim ženama na to da ne bi trebalo da iscrpljuju svoj organizam.

Viktorijin anđeo Rome Srajd - Važno je slušati svoje telo

- Nastavila sam da istražujem PCOS i shvatila da treba da smanjim intenzitet treninga, dozvlim sebi da se opustim kada je hrana u pitanju i ugodim svom organizmu što češće mogu. Takođe, preselili smo se u Norvešku, kako bismo bili bliže porodici. Veoma sam srećna što mogu da kažem da sam regulisala svoj ciklus nakon sedam godina i da ćemo uskoro biti bogatiji za još jednog člana porodice. - Podelila je sa svojim fanovima Rome Strajd.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Slow mornings and coffee ?

Објава коју дели Romee Strijd (@romeestrijd) дана 23. Мај 2020. у 8:48 PDT

Na kraju ove iskrene ispovesti dodala je

- Svim ženama koje žele da se ostvare u ulozi majke poručila bih da  veruju u sebe i da budu lepe za sebe. Ne dopustite da vas misli o lepoti previše okupiraju!

Pročitajte: Prvi srpski “Viktorijin anđeo”: Kristina Perić se venčala sa svojim dugogodišnjim dečkom

Viktorijin anđeo Rome Strajd poželela je da svojom pričom inspiriše žene širom sveta da se opuste i spoznaju svoju istinsku lepotu. Ona je na ovaj način pokušala da podigne svest žena o tome koliko je briga za sopstveno zdravlje važna. Ujedno je poslala jasnu poruku da moramo da naučimo da osluškujemo svoje telo i pratimo njegove potrebe, jer istinska lepota dolazi samo onda kada se iznutra osećamo dobro!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Can’t wait to see this little one with the cutest smile ?

Објава коју дели Romee Strijd (@romeestrijd) дана 19. Мар 2020. у 11:30 PDT

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković/M G Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti