Životna odluka na lutriji: Žizel Bundšen otkrila kako je napustila "Viktorijine Anđele"

Životna odluka na lutriji: Žizel Bundšen otkrila kako je napustila "Viktorijine Anđele"

Autor: | 07/11/2018

0


Žizel Bundšen bila je jedna od najslavnijih Viktorijinih anđela od 1999. do 2006., a onda je odlučila da se povuče.

O razlozima svog odlaska progovorila je 12 godina kasnije u knjizi Lessons: My Path to a Meaningful Life.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Sep 28, 2018 at 4:08am PDT


-Prvih pet godina osećala sam se ugodno hodajući pistom samo u donjem vešu, ali kako je vreme prolazilo, bilo mi je sve teže pozirati samo u bikiniju ili tangama. Molila sam ih da mi daju rep, plašt ili krila, bilo šta, samo da se malo pokrijem, kaže ona.

Kad je 1999. potpisala ugovor s Victoria's Secretom, bila je oduševljena jer joj je omogućio finansijsku sigurnost, s obzirom na to da je imala vrlo visok honorar, no 2006. više nije bila toliko zadovoljna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen Videos & More (@giselebundchenvideos) on Nov 7, 2018 at 5:44am PST

-Bila sam zahvalna na prilici i finansijskoj sigurnosti koju sam imala, ali počela sam razmišljati o drugim stvarima u životu i nisam bila sigurna da li i dalje želim da radim tamo, priznaje ona.

Kad su joj neprestana putovanja, pojavljivanja na raznim događajima, snimanjima za televiziju i magazine počela biti naporna, odlučila je svoju sudbinu poveriti slučajnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nino Muñoz (@ninomunoz) on Nov 7, 2018 at 9:16am PST

-Uzela sam dva mala papirića na kojima sam napisala 'da' i 'ne', ubacila ih u šoljicu za kafu i zatvorenih očiju obećala sebi da će papirić koji izaberem odlučiti o svemu i da će to biti ispravna odluka, napisala je Žizel. Na papiriću koji je izvukla pisalo je "ne".

-Shvatila sam da je to odgovor kojem sam se nadala. Moje telo mi je to i samo pokušavalo reći, priznala je ona.

Ipak, Žizel je sa svojom bivšom kompanijom ostala u dobrim odnosima, a upravo ju je kreativni šef Victoria's Secreta spojio sa sadašnjim mužem i ocem njene dece, igračem američkog fudbala Tomom Bradijem.

Par je svoju vezu započeo 2006., a venčali su se tri godine kasnije. Zajedno imaju dvoje dece: Bendžamina Rejna (8) i Vivijan Lejka (5). Žizel je takođe prihvatila njegovog sina iz prvog braka Džona Edvarda Tomasa (11).

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: žizel bundšen

Najnovije vesti