Koncert za jednu osobu: Ovo je bivši dečko Goce Tržan, sedeo je u 20. redu i aplaudirao posle svake pesme

Koncert za jednu osobu: Ovo je bivši dečko Goce Tržan, sedeo je u 20. redu i aplaudirao posle svake pesme

Autor: | 24/05/2024

0

Goca Tržan sinoć je održala prvi solistički koncert u “mts Dvorani”, bivšem Domu sindikata. Pop zvezda se odlučila za simboličan datum, dan kada je pre tačno 17 godina postala majka.

Filip Olćan/mts dvorana promo

 

Mnogi su se prisetili Gocinog čuvenog “koncerta za jednu osobu”, jednog od najintrigantnijih ikad održanih na ovim prostorima. Bilo je to u novembru 2001.

Obožavalac čiji identitet nikada nije otkriven kupio je sve karte za njen nastup u „Sava centru“, a Goca je te večeri pevala samo za njega.

Pročitajte: Nikad ne biste pogodili - Evo koliko je zaista visoka Goca Tržan

Pisalo se da je sedeo u 20. redu i aplaudirao posle svake pesme, da ga je ovo zadovoljstvo koštalo 40.000 maraka, da je Goci poklonio 101 ružu i avionsku kartu u jednom pravcu za Ženevu, da je ona više puta zaplakala od sreće...

F.S./ATAImages

 

Glavno pitanje bilo je – ko je misteriozni muškarac? Da se neka kladionica pozabavila tim događajem, najviše ljudi bi se kladilo na biznismena Dejana Dragojlovića, sa kojim je pevačica tada bila u vezi.

Dok su se tog novembra u kafićima, supermarketima, na pijacama i u autobusima čuli komentari „kako je to romantično“, estradni krugovi brujali su: „Ma kakva ljubav, to je marketinški trik Gocinog menadžera Ganeta Pecikoze“.

Uzgred, Gane je bio i ostao jedan od najuspešnijih estradnih menadžera, svojevremeno i Gocin kum. No, kumstvo je „puklo“ upravo zbog koncerta.

 

 

U nekom trenutku Pecikoza je vrlo diskretno, a onda i glasno saopštio da tu nije bilo romantike, već računice.

‒ Za nju je tada „Sava centar“ bio veliki zalogaj. Pet dana pre koncerta morali smo da osmislimo nešto da bi prodaja krenula. Posle tog koncerta i vesti da je dečko zakupio ceo „Sava centar“, za jedan dan prodala je 3.000 karata i rasprodala Novi Sad, Kragujevac i Kruševac.

Kada su ga pitali ko je bio „misteriozni udvarač“ kome je pevala, bez oklevanje je odgovorio – momak iz naše ekipe, a nije propustio ni da doda da bi Goca za taj koncert trebalo da dobije "Oskara".

No, i pop zvezda je imala šta da kaže:

‒ U tom trenutku izdala sam album „Želim da se promenim“. Radila sam u utorak, sredu, četvrtak, petak i subotu, i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene, za mene kao ženu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages