20 godina od koncerta za jednu osobu: Ovo je bivši dečko Goce Tržan, muškarac koji je zbog ljubavi ispraznio ceo Sava centar

20 godina od koncerta za jednu osobu: Ovo je bivši dečko Goce Tržan, muškarac koji je zbog ljubavi ispraznio ceo Sava centar

Autor: | 01/11/2021

4

Koncert za jednu osobu – on je kupio sve karte

Za nekoliko dana navršiće se tačno dvadeset godina od jednog od najintrigantnijih koncerata održanih na ovim prostorima ‒ „koncerta za jednu osobu“ Goce Tržan. Suština priče bila je da je muškarac, čiji identitet zvanično nikada nije otkriven, kupio sve karte za koncert u „Sava centru“, te da je Goca te večeri pevala samo za njega.

Dan posle nastupa pisalo se da je obožavalac sedeo u dvadesetom redu i aplaudirao posle svake pesme, da ga je ovo zadovoljstvo koštalo 40.000 maraka, da je Goci poklonio 101 ružu i avionsku kartu u jednom pravcu za Ženevu, da je ona više puta zaplakala od sreće...

Pročitajte: Sudbonosno da i pred Bogom - Goca i Raša se tajno venčali u crkvi (foto)

Andreja Damjanović

 

Glavno pitanje bilo je – ko je misteriozni muškarac? Da se neka kladionica pozabavila tim događajem, najviše ljudi bi se kladilo na biznismena Dejana Dragojlovića, sa kojim je Goca tada bila u vezi. Pričalo se o njihovoj velikoj ljubavi koja je, ipak, završena raskidom.

Dok su se tog novembra u kafićima, supermarketima, na pijacama i u autobusima čuli komentari „kako je to romantično“, estradni krugovi brujali su: „Ma kakva ljubav, to je marketinški trik Gocinog menažera Ganeta Pecikoze“. Uzgred, Gane je bio i ostao jedan od najuspešnijih estradnih menadžera, a nekada i Gocin kum. No, to kumstvo je „puklo“ upravo zbog koncerta.

Pročitajte: Mamina ljubav - Nećete prepoznati Lenu, Goca Tržan se pohvalila najnovijom fotografijom

 

Koncert za jednu osobu intrigira i posle dve decenije

U nekom trenutku Gane je prvo diskretno, a onda i glasno saopštio da nije bilo romantike, već računice. Nekoliko godina kasnije ovako je sažeo svoje viđenje priče:

‒ Za nju je tada „Sava centar“ bio veliki zalogaj. Pet dana pre koncerta morali smo da osmislimo nešto da bi prodaja krenula. Posle tog koncerta i vesti da je dečko zakupio ceo „Sava centar“, za jedan dan prodala je 3.000 karata i rasprodala Novi Sad, Kragujevac i Kruševac.

Kada su ga pitali ko je bio „misteriozni udvarač“ kome je njegovo „kumče“ pevalo, bez oklevanje je odgovorio – momak iz naše ekipe, a nije propustio ni da doda da bi Goca za taj koncert trebalo da dobije „Oskara“.

Pročitajte: Konačno je svoj na svome - Zavirite u ušuškan dom Goce Tržan, stan je zamenila prelepom kućom (foto)

Andreja Damnjanović

 

Tvrdnja nije ostala bez Gocine replike:

‒ U tom trenutku objavila sam album „Želim da se promenim“. Radila sam u utorak, sredu, četvrtak, petak i subotu, i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene, za mene kao ženu.

Komentari (4)

Loading
Mara 19:06 02.11.2021
Odgovori

I ko je taj dečko ? Samo nagađate, i ovo ste naveli kao opciju, a naslov bombastičan. Znači, sve se svodi na sumnju.

Алекса 00:01 03.11.2021
Odgovori

Суштина приче била је да је мушкарац, чији идентитет званично никада није откривен, купио све карте за концерт у „Сава центру“, те да је Гоца те вечери певала само за њега. Како сад знате индентитет? Колико се ја сећам објављена је фотографија момка са којим Гоца плеше, а то није овај са слике. Онај је више личио на Ивана Маринковић.

Milojko 14:21 03.11.2021
Odgovori

Ma, izmislila sve! Kao kad žene šalju same sebi cveće za Valentinovo, iako su same i nikog na vidiku nema.

hellomagazin.rs hellomagazin