Šta je uzrok smrti Tonija Montane? Prodao stan pred kraj života, na vratima ostavljena OVA poruka

Šta je uzrok smrti Tonija Montane? Prodao stan pred kraj života, na vratima ostavljena OVA poruka

Autor: | 23/05/2024

0

Uzrok smrti Tonija Montane

Velibor Miljković, poznatiji pod pseudonimom Toni Montano, preminuo je 22. maja. 

Toni Montano pronađen je mrtav u svom stanu u 62. godini. Kako se rok muzičar nije javljao na telefon, niti je otvarao svoja vrata, sestra je na kraju pozvala bravara, nakon čega je njegovo beživotno telo zatečeno u fotelji.

Na lice mesta izašla je ekipa SHMP koja je konstatovala smrt.

Youtube/Belgrade Beer Fest

 

Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Uzrok smrti muzičara još nije utvrđen, a prema saznanjima medija nema tragova nasilne smrti.

Pročitajte: Umro Toni Montano, beživotno telo muzičara pronađeno u fotelji

 
Telo vozilom saniteta prevezeno na Institut za sudsku medicinu, a vreme sahrane biće naknadno objavljeno.
 

Inače, još stoji zalepljena poruka izvesne Anastasije, u kojoj ga je ona zamolila da joj se javi, jer je bio nedostupan kada ga je, po svemu sudeći, zvala, prenosi Kurir.

Ona je, navodi se dalje, agent za nekretnine i bila je upravo ta koja je pozvala policiju na kraju, zbog njegovog nejavljanja.

Kako su mediji ranije pisali, muzičar je pred smrt prodao stan i želeo je da se vrati u rodno mesto.

Njegova smrt zatekla je sve one koji su ga poznavali, a naš kompozitor Goran Ratković Rale je bio blizak sa njim. Vest da je Toni Montano preminuo saznao je iz medija.

- Naše poznanstvo traje više od 30 godina.Tokom tih godina uvek je dolazio kod mene da mi donosi tekstove. Mislim da ih imam između 100 i 200, za koje nisam još počeo da pravim muziku.

Youtube Screenshot

 

Voleo sam s njim, ne samo da sedim i čitam njegove tekstove, nego da razgovaramo o različitim temama jer je bio retko načitan i informisan čovek, koji je iznad svega voleo muziku, Fudbalskih klub Liverpul i Rusiju.

Bio je veliki protivnik novog svetskog poretka i za nekog ko je uglavnom bio muzički orijentisan ka Zapadu, iznenađujuće je bio mnogo više okrenut ka Istoku, Rusiji i veri. 

Takvog ću ga se sećati. Raspoloženog, srećnog i elokventnog - rekao je kompozitor za Kurir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube Screenshot