Napustila nas je još jedna legenda, Ivana Mihić slomljena: Mir tvojoj duši...

Napustila nas je još jedna legenda, Ivana Mihić slomljena: Mir tvojoj duši...

Autor: | 23/05/2024

0

Vest da nas je iznenada napustio poznati roker Toni Montano juče je potresla javnost. Odjavio se prerano, u 61. godini, a njegovo beživotno telo pronađeno je u fotelji, u stanu koji je prethodno prodao.

Odlazak muzičara čije je pravo ime bilo Velibor Miljković rastužio je njegove kolege, ali i ličnosti iz drugih sfera šou biznisa. Glumica Ivana Mihić je slomljena.

Miladin Šormaz

 

– Toni, druže, nikada neću zaboraviti predstavu “Bilo jednom u Beogradu”, koju smo zajedno igrali 1993. u Studentskom kulturnom centru. Sjajan si partner i drug bio. Mir tvojoj duši – napisala je na Instagramu, uz Tonijevu fotografiju iz šmekerskih dana.

Pročitajte: Beograd je zamenila seoskom idilom - Vera Čukić konačno u javnosti, koliko biste joj dali godina

Muzičar se oprobao kao glumac u ovom komadu, a godinu dana kasnije objavio je istoimeni album, “Bilo jednom u Beogradu”.

Malo ko se seća da se pojavio i u filmovima “Davitelj protiv davitelja” i “Brod plovi za Šangaj”.

 

 

Toni Montano poslednjih meseci je govorio da želi da napusti Beograd i nastavi život u Bojniku kod Valjeva, odakle potiče.

Prodao je stan svojoj rođaki i od tog novca uspevao da obezbedi sve što mu je bilo potrebno za pristojan život. Nažalost, prerana smrt sprečila ga je da ostvari plan.

Youtube Screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miladin Šormaz