Sušta suprotnost problematičnom sinu: Ovo je ćerka Hanke Paldum, slažete li se da su kao preslikane?

Sušta suprotnost problematičnom sinu: Ovo je ćerka Hanke Paldum, slažete li se da su kao preslikane?

Autor: | 22/05/2024

0

Ćerka Hanke Paldum sve češće u javnosti

Hanka Paldum, kraljica sevdaha, već dugi niz decenija je prisutna na muzičkoj sceni. Iza nje su zlatne ploče, mnoštvo nastupa, brojni hitovi... Međutim, dok su joj u karijeri cvetale ruže, privatni život joj nije uvek bio lak.

Privatna arhiva

 

Bosanska pevačica ima dvoje dece iz braka sa Muradifom Brkićem. Razveli su se posle 13 godina, a ona se kasnije udala za Fuada Hamzića. No, posle sedam godina shvatila je da ni ta priča nije za nju.

Pročitajte: U jednoj je rođen, drugu izdaje ambasadi - Pogledajte kako izgledaju kuće Dina Merlina u Sarajevu

Među velikim ljubavima Hanke Paldum bio je i beogradski fudbalski trener Milan Živadinović, ali ni to nije potrajalo.

Prvi put je postala majka 1981. godine, kada je na svet donela ćerku Minelu, a pet godina kasnije rodila je sina Mirzada.

Privatna arhiva

 

– Imala sam veoma teške porođaje, tokom oba sam zbog komplikacija doživela kliničku smrt. Teži je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega ne volim da se prisećam – otkrila je jednom prilikom.

– Majčinstvo sam doživela kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umetnicom. Muziku sam smatrala delom sebe, nikada nisam obraćala posebnu pažnju na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspesima, važnije mi je bilo da decu izvedem na pravi put. Minela je uvek bila moja desna ruka, velika pomoć.

Privatna arhiva

 

Mirzad je 2015. doživeo saobraćajnu nesreću, nakon čega je osuđen na dve godine zatvora.

Ćerka Minela, koja ima 42 godine, pravila joj je društvo u spotu „Niko kao majka”. Zgodna brineta u poslednje vreme se sve češće pojavljuje sa pevačicom na javnim događajima, a između ostalog brine i o organizaciji njenih nastupa.

Minela je srećno udata za Elvisa Jašara, s kojim ima ćerku Širin i sina Ishaka.

Elvedin Sarić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva

Najnovije vesti