Anđela Jovanović prvi put u javnosti posle vesti da čeka bebu: Lepa glumica blista!

Anđela Jovanović prvi put u javnosti posle vesti da čeka bebu: Lepa glumica blista!

Autor: | 19/05/2024

0

Trudna Anđela Jovanović blistala na glamuroznom događaju

Pre nekoliko dana javnost se obradovala lepoj vesti da je Anđela Jovanović u drugom stanju.

Iako mlada glumica nije potvrdila tu informaciju, izvori bliski njenoj porodici kažu da je istina, da je već u četvrtom mesecu trudnoće i da su svi presrećni.

Marija Mladjen/ATA Images

 

Ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić prošle godine je izgovorila sudbonosno „da“ proslavljenom atletičaru Mihailu Dudašu, pa je beba svakako logičan nastavak ljubavne priče.

Pročitajte: Anđela trudničke dane provodi u skrivenoj vikendici Gagija i Branke - Ko kaže da luksuz i priroda ne idu zajedno?

Sinoć se pojavila na jednom glamuroznom događaju u Beogradu i opčinila prisutne. Deo atmosfere prenela je pratiocima na Instagramu, pa smo imali prilike da vidimo kako je to izgledalo na licu mesta.

Instagram screenshot Anđela Jovanović

 

Zgodna Anđela nosila je elegantnu haljinu sa dubljim dekolteom, ali on ovog puta nije bio u prvom planu, već stomak, koji je prikrivala torbicom.

Osmeh na njenom licu otkrivao je da joj je izlazak prijao, a očigledno joj prija i trudnoća.

Instagram screenshot Anđela Jovanović

 

Društvo na događaju pravila joj je koleginica Tamara Dragičević, koja je takođe u drugom stanju i već ne može da sakrije stomak.

Pročitajte: Anđela Jovanović konačno otkrila zbog čega je Leki rekla NE - Celo moje biće je tako odreagovalo

Posle ovakvih prizora možemo da zaključimo samo jedno – obe su prelepe, i obe blistaju. Da su prošetale Kanskim festivalom, koji se održava baš ovih dana, sigurno bi bile među najslikanijim zvezdama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marija Mlađen/ATAImages