Danas je drugi čovek: Bejbi Lazanja imao 107 kilograma, ne biste ga prepoznali na starim slikama

Danas je drugi čovek: Bejbi Lazanja imao 107 kilograma, ne biste ga prepoznali na starim slikama

Autor: | 17/05/2024

0

Bejbi Lazanja otkriva kako je smršao

Ne stišava se euforija oko Pesme Evrovizije, naročito u regionu, koji je kolektivno navijao za hrvatskog predstavnika Bejbi Lazanju.

Mladi muzičar iz Umaga očarao je svet hitom „Rim tim tagi dim“, koji će se, bar na ovim prostorima, slušati daleko više od pobedničke kompozicije iz Švajcarske.

Jeff Spicer/Getty Images

 

Bejbi Lazanja, čije je pravo ime Marko Purišić, donedavno je bio relativno anoniman, a onda je preko noći postao prava senzacija.

Pročitajte: Nijedan osvojen bod - Ovo je najlošiji plasman naše zemlje u istoriji Pesme Evrovizije

Interesovanje za njega ne prestaje, naročito posle odluke da 50.000 evra, koliko je dobio kao nagradu od države za osvojeno drugo mesto, prosledi onima kojima je novac potrebniji.

Gostujući u emisiji „Zdravlje na kvadrat“ Marko je otkrio kroz kakvu je fizičku transformaciju prošao. Kao dečak, ali i kasnije, borio se s viškom kilograma, no, sada može da se pohvali apolonskom figurom.

 

 

- U jednom trenutku imao sam 107 kilograma. A onda sam rekao: “Dobro, dosta je! Moram nešto da učinim.” Počeo sam da treniram borilačke veštine. Najviše sam bio zakačen za džijudžicu, ali tu su bile i teretana, ishrana. Sada imam 75 kilograma.

Pročitajte: Majka joj je stručnjak za vlašku magiju, a evo ko je otac Teye Dore - Nije živeo sa nama...

Kako je otkrio, jedva čeka da se stiša pompa oko Evrovizije, da može da nastavi sa treninzima. Ne voli da objavljuje slike iz teretane, sa trbušnjacima i bicepsima, jer, kaže, ne želi nikome da nameće komplekse.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Martin Sylvest Andersen/Getty Images