Ovde su se 20 godina voleli: Draganina i Tonijeva spavaća soba ne viđa se ni u časopisima, krevet je totalni hit

Ovde su se 20 godina voleli: Draganina i Tonijeva spavaća soba ne viđa se ni u časopisima, krevet je totalni hit

Autor: | 17/05/2024

0

Spavaća soba Dragane Mirković ne viđa se ni u časopisima

Posle razvoda od Tonija Bijelića Dragana Mirković ostala je u raskošnom dvorcu Ebenfurt nadomak Beča, koji su zajedno renovirali i u njemu proveli mnogo srećnih godina.

Ovo prelepo zdanje ima bezbroj ekstravagantnih momenata, jer bivši par nije štedeo na luksuzu. Setimo se samo lavaboa sa Swarovski kristalima... No, jedna prostorija zaslužuje posebnu priču.

Mirko Tabašević

 

Folk diva i austrijski biznismen balkanskog porekla već dugo ne žive pod istim krovom, što nas je možda i najviše iznenadilo u njenom saopštenju, ali ipak ćemo vam odškrinuti vrata kutka u kojem su se voleli.

Pročitajte: Priznala mi je da problemi sa Tonijem... Poznata pevačica otkrila detalje privatnog razgovora sa Draganom Mirković

Spavaća soba Dragane Mirković smeštena je u potkrovlju i, kao što vidimo, ima dosta svetlosti zahvaljujući zidnim i krovnim prozorima.

U oči prvo upada veliki bračni krevet kružnog oblika, presvučen bež kožom. Od istog materijala su i komode sa fiokama, sa strane.

Privatna arhiva

 

Ukrasni jastuci nose skup potpis, u to nema sumnje, a luksuzan je i mermerni deo ispod velikog ogledala, na kome, između ostalog, stoje porodične fotografije. Ili su bar nekad stajale.

Dragana i Toni slikali su se u još jednoj sobi koja im je očigledno bila veoma draga.

Mirko Tabašević

 

Krevet je nešto drugačiji, u vintidž stilu, sa drvenim ramom i ukrasima u boji starog zlata. Da se uklopi u bajku, odnosno dvorac, čiji su temelji udareni još u 12. veku. 

Pročitajte: Dragana Mirković otvorila vrata svog dvorca u Beču - Zavirite u luksuz koji odiše posebnom atmosferom FOTO

Nekad zajedno i zagrljeni, danas daleki i razdvojeni... Poslednjih godina popularna pevačica u tim prostorijama noći provodi – sama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti