Dragana Mirković na Uskrs otvorila vrata svog dvorca u Beču: Zavirite u luksuz koji odiše prazničnom atmosferom FOTO

Dragana Mirković na Uskrs otvorila vrata svog dvorca u Beču: Zavirite u luksuz koji odiše prazničnom atmosferom FOTO

Autor: | 16/04/2023

0

Dvorac Dragane Mirković odiše prazničnom atmosferom

Otkako se udala za biznismena Tonija Bijelića, u domu pevačice Dragane Mirković slavi se dva Uskrsa.

Naime, prošlog vikenda muzička diva sa svojim suprugom i decom Markom i Manuelom, proslavila je katolički Uskrs i dekoracijom iz snova, dom u Beču, pretvorila u prazničnu bajku. 

Pročitajte: Praznična atmosfera u domu Dragane Mirković - Folk zvezda sa porodicom slavi Uskrs FOTO

Instagram

 

Danas sa jednakom ljubavlju pevačica proslavlja pravoslavni Uskrs, a sada je podelila delić uskršnje atmosfere u dvorcu, gde ništa nije prepustila slučaju.

Pročitajte: Ovakva jaja još nismo videli - Ana Ivanović na orginalan način čestitala Vaskrs, dok su svi gledali u korpu i pitali se... FOTO

Instagram

 

Kako se može videti na fotografijama, Dragana je ceo trpezarijski sto, urađen od najfinijih materijala, prekrila ukrasnim zekama, ofarbanim jajima i drugim dekorativnim ukrasima. Mirkovićeva je na sto stavila i vaze sa cvećem, posude sa figuricama u obliku pilića, ali i drvo sa belim grančicama na kojima su okačena jaja različitih boja.

- Hristos Vaskrse ! Srećan Uskrs svima koji slave, puno zdravlja i sreće od srca želim - napisala je ona ispod niza fotografija iz svog doma.

Instagram

 

Pevačica je ovaj čarobni kutak u dvorcu koji odiše čistim luksuzom, upotpunila prazničnim stajlingom, pa je tako za ovaj dan izabrala elegantnu haljinu, a kao šlag na tortu tu je Draganin osmeh koji uvek možemo da vidimo na njenom licu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti