Ovaj nasmejani dečak postao je veliki šmeker i srcelomac: Da li znate ko je na slici?

Ovaj nasmejani dečak postao je veliki šmeker i srcelomac: Da li znate ko je na slici?

Autor: | 11/05/2024

0

Dečak sa slike danas je veliki šmeker

On je jedan od najzgodnijih domaćih glumaca. Markantan, šarmantan, sa odlučnim izrazom lica i pogledom koji će vas oboriti s nogu pre nego što stignete da izgovorite njegovo ime.

Od malih nogu bio je fotogeničan. Imao je i dovoljno vremena da nauči da pozira, budući da mu je otac legendarni beogradski fotograf Dragan Timotijević, poznat po nadimku Belmondo.

Instagram

 

- Prvi put sam stao na modnu pistu sa tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, tako da je on zaslužan što sam se još kao mali oprobao u ulozi manekena - rekao je jednom prilikom junak naše priče.

Pročitajte: Dečak zamišljenog lica danas je veliki zavodnik - Da li prepoznajete omiljenog pevača?

Ipak, zaplivao je drugim vodama. Nije stao ispred fotoaparata, već ispred kamere.

Njegova glumačka karijera počela je 1994. godine, a gledali ste ga u “Vojnoj akademiji”, “Južnom vetru”, “Senkama nad Balkanom” i mnogim drugim filmovima, serijama i pozorišnim predstavama.

Instagram

 

Ako ga još niste prepoznali, nećemo vas dalje mučiti. Neodoljivi dečak sa slike danas je veliki šmeker Miloš Timotijević.

I njegov privatni život često se nađe pod uveličavajućim staklom. Dugo je bio u braku sa jednom Dunjom, a onda se, posle 13 godina, iznenada razveo i u tajnosti venčao sa sadašnjom suprugom Tijanom.

Dalibor Danilović

 

Na ludi kamen stali su posle samo 40 dana poznanstva, ali i taj kratak period bio im je sasvim dovoljan da shvate da su jedno za drugo. Prošlog septembra postali su roditelji dečaka kome su dali ime Jakov.

Pročitajte: Porođaj je trajao 26 sati - Miloš Timotijević otkrio ime sina koje znači "rođen da sledi Boga"

Miljenik ženske populacije, sada ima novu ulogu i uživa u njoj. No, mora se priznati da i na kraju pete decenije izgleda sjajno, dame bi rekle – bolje nego ikad, i da i dalje ima onaj isti pogled koji obara s nogu.

Komentari (0)

Loading
hello Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti