Jelisaveta Orašanin je najavila, a sada i ostvarila svoj san

Jelisaveta Orašanin je najavila, a sada i ostvarila svoj san

12/06/2020

0

Glumica Jelisaveta Orašanin nedavno je na svom „Instagram“ profilu podelila raspored predstava koje će igrati tokom leta. Tim postupkom oduševila je mnogobrojne fanove, a sada je pokazala i svoj trudnički stomak tokom izvođenja predstave „Hotel 88“.

Naime, sinoć je izvedena popularna predstava u kojoj Jelisaveta tumači lik modne blogerke. Glumica je zablistala u ulozi, pokazavši prvi put svoj trudnički stomačić. Kako je nedavno proglašena za najlepšu ženu na svetu, glumica sada ponosno može da ponese i titulu najlepše trudnice.

Pročitajte: Stiže druga beba - Glumica Jelisaveta Orašanin trudna

Glumica Jelisaveta Orašanin ponosno pokazala trudnički stomak

Posle predstave, Jelisaveta je izjavila da joj je posao veoma nedostajao tokom perioda karantina.

‒ Nije bilo posla, bila sam sa porodicom tokom samoizolacije, i nekako smo bili okrenuti jedni prema drugima, ali, s druge strane, nedostajao mi je posao, nedostajali su mi prijatelji, nedostajao mi je izlazak u grad ‒ rekla je za „Blic“ trudnica i time potvrdila da joj ova trudnoća pada mnogo lakše od prve.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin - U inostranstvu sam domaćica

Ovoga puta rad u blagoslovenom stanju baš joj prija.

‒ Nije uopšte naporno. Radim posao koji volim i uživam u tome ‒ dodala je glumica Jelisaveta Orašanin.

Jelisaveta Orašanin ponovo pokazala svoju humanu prirodu

Jelisaveta je iskoristila priliku da prokomentariše na koji način je potrošila jednokratnu pomoć, koju je zbog pandemije korona virusa dobila od države.

‒ Nadam se da su svi to uradili. I ja sam tih sto evra prosledila dalje (u humanitarne svrhe) ‒ rekla je za „Telegraf“ Jelisaveta i tako još jednom istakla svoju humanu prirodu.

Glumica je, naime, ponovo trudna i sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem očekuje drugu bebu. Oni već imaju jednogodišnju ćerku Petru, za koju se Jelisaveta lavovski borila, jer je zbog trombofilije imala problem da ostane u drugom stanju.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin - Uspavam ćerku i otrčim na žurku dok je Miloš čuva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Feb 12, 2020 at 12:22am PST

Kada je odlučila da progovori o svojoj borbi, to je uradila kako bi javno ohrabrila mnoge žene, koje su odustale od borbe za majčinstvo. Jelisaveta je još tada pokazala koliko joj je važno da uticaj koji ima u javnosti iskoristi na pravi način, jer zna da se dobar glas daleko čuje.

‒ Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi su kod nas veoma skupi, tako da se rade tek pošto žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih ženama prenela poruku da ne odustaju ‒ rekla je tada za magazin „Story“.

Glumica sada uživa u majčinstvu, drugoj trudnoći i poslu koji voli, a njena divna priroda čini da zrači lepotom više nego ikada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti