Ljubav koju ni preljuba nije uzdrmala: Sara Džesika Parker slavi 23. godišnjicu braka

Ljubav koju ni preljuba nije uzdrmala: Sara Džesika Parker slavi 23. godišnjicu braka

Autor: | 20/05/2020

0

Sara Džesika Parker i Metju Broderik važe za jedan od najdugovečnijih parova u Holivudu. U vreme digitalne ere teško je održati vezu i brak jer se izazovi nalaze na svakom koraku. Među poznatima osobama retki su višedecenijski brakovi, ali svakako nisu nemogući.

Glumica Sara Džesika Parker, koju je uloga Keri u kultnoj seriji "Seks i grad" učinila planetarno poznatom, udala se za kolegu Metjua Broderika 19. maja 1997. godine.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik slave 23. godišnjicu braka

 

Već 23 godina dele dobro i zlo, mada se u štampi često pisalo da su pred razvodom - pogotovo kad je na videlo izašla Metjuova preljuba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Sep 10, 2019 at 7:11am PDT

Pročitajte: Spektakl koji se ne propušta: Irina Šajk i Sara Džesika Parker odletele iz Njujorka pravo u Veronu! (video)

Zvezda serijala „Seks i grad“ u jeku popularnosti doživela je veliki udarac kada je saznala da joj je suprug Metju Broderik neveran. Pisalo se da ju je prevario sa dvadesetpetogodišnjom socijalnom radnicom. Navodno su bili u emotivnoj vezi tri meseca, a tada se navodno i Sara požalila prijateljima da u njihovom braku više nema ljubavi.

Nesuglasice su tada izgladili prvenstveno zbog sina Džejmsa, a izgleda da je sada sa njihovim brakom sve u najboljem redu. Sara je godišnjicu obeleželila i emotivnom porukom na „Instagramu“, koju je uputila suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on May 19, 2020 at 2:34pm PDT


- Dragi, dug put smo prošli zajedno, 19. 5. 2020, 23 godine - napisala je glumica uz njihovu zajedničku fotografiju

Odluka za kojom žali Sara Džesika Parker

Nema mlade koja ne bi promenila bar neku sitnicu vezanu uz svoje venčanje, ali Saru Džesiku Parker muči jedna veća “greška” koju je napravila kada se udavala. Keri Bredšo, koja je prava modna ikona današnjice, verovali ili ne, odlučila se za brzinsku varijantu kupovine venčanice.

Glumica se udala za kolegu Metjua Broderika 1997. godine na tajnoj ceremoniji sa sto zvanica koje su mislile da idu na zabavu, a zapravo su pozvane na njihovo venčanje. Glumac je nosio klasično muško odelo, a Sara haljinu brenda „Morgane La Fay“ u crnoj boji.

Pročitajte: Sara Džesika Parker - Šoping mi stvara teskobu, osećam se kao da činim nešto loše

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on May 19, 2017 at 11:09am PDT

Pročitajte: Sara Džesika Parker prošetala Njujorkom u haljini kakvu bi ponela i Keri Bredšo (foto)

- Da sam bar to uradila zato što sam bila kul, ali jednostavno bilo me je sramota da trošim mnogo vremena na traženje venčanice. Setila sam se jedne prodavnice koju sam volela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vešalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto belo. Lepu, pravu venčanicu kakvu je trebalo da nosim tog dana - kazala je glumica.

U jednom intervjuu priznala je da jednostavno nije želela da privlači pažnju pa je i zbog toga odabrala crnu haljinu umesto tradicionalne bele.

- Sada bih želela haljinu poput modela Oscara de la Rente, sa džepovima ispod struka, korsetom, punom suknjom, od tafta ili satena. Taj kroj mi je vrlo privlačan zato što je staromodan, ali istovremeno može da izgleda moderno - zaključila je Sara Džesika Parker.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram