Sara Džesika Parker svojom objavom stavila obožavaoce na muke: Keri Bredšo se vraća? (video)

Sara Džesika Parker svojom objavom stavila obožavaoce na muke: Keri Bredšo se vraća? (video)

Autor: | 23/01/2019

0

Iako verovatno treći nastavak popularnog filma, nastalog prema istoimenoj hit seriji 'Seks i grad', nećemo nikada imati priliku da vidimo, glavna glumica Sara Džesika Parker, još uvek nije spremna da se pozdravi sa Keri Bredšo.

53-godišnja glumica na svom je Instagram profilu objavila kratki tizer, video kojim je, mnogi smatraju, otkrila kako će se Keri Bredšo ipak vratiti na male ekrane, ali u nekom novom projektu, o kojem ćemo tek saznati u skoroj budućnosti.

 

View this post on Instagram

 

My old friend. She is making a brief reappearance. Partnering with a great brand and supporting a cause we all care about. More to come. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Jan 19, 2019 at 7:59am PST

'Moja stara prijateljica koja će se na kratko ponovo pojaviti i to u partnerstvu s jednim velikim brendom i s humanitarnom notom. Uskoro opširnije. X, SJ', napisala je ispod tizera Sara Džesika Parker. Zbog svega su najuzbuđenijih milioni obožavaoca koji ne mogu da dočekaju i da saznaju kakva se to poslastica za njih sprema.

 

Na otkrivanje 'istine' trebali su da pričekaju tek tri dana, jer je Keri Bredšo 'oživela', za šta je najzaslužniji jedan od najpoznatijih svetskih brendova piva, Stella Artois. Iako se o honorarima ne govori, ne sumnjamo da je iznos bio itekako primamljiv za sve.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti