Par koji ste obožavali ponovo je zajedno

Par koji ste obožavali ponovo je zajedno

Autor: | 16/06/2020

0

Aleksandra i Boško bili su zaštitna lica „Pink“ televizije i omiljeni televizijski par kada je 2004. otpočelo emitovanje televizijske emisije „Sav taj pink“. Oboje uvek nasmejani i šarmantni, profesionalci u svom poslu, bili su miljenici televizijske publike, a onda su krenuli odvojenim putevima, kada je o polsu reč. Što se dugogodišnjeg prijateljstva tiče, ono se nastavilo i svake godine postajalo je sve jače.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović - Da nisam upoznala mog Sašu, nikada ne bih imala decu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1) on Feb 27, 2019 at 4:50am PST

Aleksandra i Boško ‒ Misteriozni nestanak sa scene

Posebno je interesantno da već duže ni Boška ni Aleksandru ne viđamo u kadru televizijskih emisija. Boško se posle dve uspešne sezone muzičke emisije „Vip room“ povukao i samo povremeno bio voditelj određenih programa, dok se Aleksandra posle završetka „Farme 6“ potpuno povukla iz televizijskog posla.

Aleksandra Jeftanović u 39. godini ostvarila se kao majka i smatrala je da je sada trenutak u kome njena ćerka, a kasnije i sin zaslužuju potpunu pažnju. Pored uživanja u majčinskim obavezama bila je posvećena supruga mužu, ali nije odlučila da bude žena bez posla. Godine 2016. otvorila je dečju igraonicu koju još drži.

Pročitajte: Boško Jakovljević se vraća na male ekrane, ali pod jednim uslovom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1) on Jul 26, 2018 at 4:39am PDT

Boško se, sa druge strane, posvetio modnoj karijeri. Nekadašnji maneken, a sada modni kreator, bavio se kreiranjem ekstravagantnih muških i ženskih kolekcija. Već dugo se njegov rad krije iza poznatog brenda muških odela. Ipak, u jednom intervjuu ostavio je otvorenu mogućnost povratka na mali ekran.

‒ Ne. U smislu da… imam pedeset godina. Sad sam malo navikao da budem opušten u odnosu na svoj posao, pošto mi ovaj modni ide kako treba. Ukoliko na televiziji bude nešto u skladu sa mojim godinama, tu sam ‒ rekao je tom prilikom za domaće medije.

Aleksandra i Boško ponovo ukrstili snage

Ljubav prema novinarstvu nije nestala ni kod jednog od njih dvoje. Željko Joksimović je pred prijatelje postavio novi voditeljski izazov. Naime, vlasnik televizije „K1“ ponudio je paru da ponovo deli televizijski kadar, što su njih dvoje sa zadovoljstvom prihvatili pa ih uskoro možemo gledati u novoj televizijskoj emisiji na pomenutoj televiziji.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović ne želi da se vrati na televiziju: Previše stresa i odvajanja od porodice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1) on May 29, 2018 at 3:32am PDT

Još nije zvanično otkriveno o kakvom se tipu televizijske emisije radi, a poznati voditeljski par nije se oglasio, ali sudeći po njihovom iskustvu i energiji, očekuje nas vrlo kvalitetan televizijski sadržaj, kakav nam je dugo nedostajao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti