Ne bismo verovali da nema snimka: Karleuša peva na svadbi, popeli je na stolicu, diva zagrmela Sinana

Ne bismo verovali da nema snimka: Karleuša peva na svadbi, popeli je na stolicu, diva zagrmela Sinana

Autor: | 24/04/2024

0

Jelena Karleuša je osoba bez dlake na jeziku, to je opšte poznato, a zna se i kakvo mišljenje ima o pevanju na svadbama. To je potvrdila pre nekoliko meseci.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Ja nikada u životu nisam pevala na svadbi, nikada nisam pevala na proslavama, rođendanima, slavama, u kafanama… Ne zato što me nisu zvali, nego zato što smatram da kada neko želi da bude velika zvezda, ne može da dozvoli sebi da mu neko lepi novac po znojavom telu, uopšte da mu priđe, a kamoli da meni kao ženi na bilo koji deo tela zalepi novčanicu ili makar da mi da u ruku – ispričala je JK u emisiji Carpool sa Milovanom.

– Dati mi pare u ruku za mene je ponižavajuće, ja nikada u životu nisam uzela čak i kad uzimam moje honorare, ne uzimam ih na ruke, a pogotovo to, na tim svadbama kada vidim pevačice koje žele da budu zvezde i prave koncerte i tako dalje, a onda odu dva dana kasnije na svadbu gde im lepe novčanice po telu i trpaju u ruke, to je za mene ponižavajuće – dodala je.

Pročitajte: Prvo Ceca, a sada korak dalje - Pogledajte kako Jelena Đoković peva veliki hit Zorice Brunclik

Međutim, postoji snimak koji ovo demantuje. Jelena Karleuša ipak je pevala na jednoj svadbi, i to romskoj, 1995. godine. Nastupala je i njena koleginica Snežana Babić Sneki.

M.M./ATAImages

 

Jelena je, doduše, možda na svadbu došla kao gost, pa su je zamolili da nešto i zapeva. Ako je verovati snimku, to je bio veliki hit Sinana Sakića “Sudbina me na put šalje”. Čak su je u jednom trenutku popeli na stolicu.

Kad atmosfera ponese, i kada se bavite pevanjem, teško je odoleti mikrofonu. Pogledajte snimak...

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATAImages