Tragedija koja je potresla ceo region: Hana Selimović se oprostila od svog dragog Igora Vuka Torbice

Tragedija koja je potresla ceo region: Hana Selimović se oprostila od svog dragog Igora Vuka Torbice

Autor: | 19/06/2020

0

Igor Vuk Torbica nadareni reditelj i dečko glumice Hane Selimović, tragično nas je napustio…

Pozorišni reditelj Igor Vuk Torbica, preminuo je 16. juna, u Rovinju, a smrt mladog umetnika i autora predstava “Hinkeman” “Carstvo mraka” potvrdili su porodica i prijatelji.

- Napustio nas je u 33. godini Igor Vuk Torbica, pozorišni reditelj. Rođen u Drvaru, odrastao u Rovinju, školovao se i živeo i radio u Beogradu, kao i u mnogim najznačajnijim pozorištima širom regiona. U gradu koji je voleo i odabrao, napravio je neke od svojih najboljih predstava, kao i u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Rijeci, Somboru, Bitolju - glasi saopštenje porodice i prijatelja reditelja.

Pročitajte: Hana Selimović - Pored glume najviše uživam u ljubavi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hana Selimovic (@mitraljeza) дана 6. Мај 2020. у 7:08 PDT

Igor je završio Srednju školu za primjenjenu umjetnost i dizajn, a pozorišnu režiju je diplomirao u klasi profesorke Alise Stojanović, na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Njegov rad bio je poštovan širom regiona, a predstave “Razbijeni krčag”, “Slučaj Hinkeman”, “Krvava svadba” i “Carstvo mraka” definitivno će ostati upamćeni kod publike.

Kako domaći mediji navode, reditelj je ostavio i dva oproštajna pisma za sobom. Jedno je namenio svojoj profesorski Alisi, a drugo dugogodišnjoj devojci, glumici Hani Selimović.

Igor i Hana su u vezi bili pet godina, a ona je za magazin Story ednom prilikom izjavila da je lepo imati nekoga ko može da razume iracionalnu prirodu problema koje umetnik oseća. Takođe je za svog dečka rekla da je beskrajno talentovana, pametna i inspirativna osoba.

Pročitajte: Hana Selimović o radu na filmu "Ime: Dobrica, prezime: nepoznato" - To je kao učestvovanje u čitavoj istoriji naše kinematografije

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hana Selimovic (@mitraljeza) дана 15. Мај 2020. у 3:39 PDT

Hana se povodom iznenadne smrti reditelja oglasila na društvenim mrežama.

– Dragi prijatelji, hvala svima na rečima i pomoći koju tako velikodušno pružate. U mom srcu je toliko puno ljubavi za čoveka koji mi je pružio najlepše trenutke mog života, da želim da tu ljubav podelim sa svetom. I pustim svetlo i život da odnesu pobedu, nad besmislom ovog vremena. Igor je bio i ostaće moj svetionik. Ka njemu idem, zauvek. Takvi ljudi su retki, njih treba samo voleti – napisala je glumica.

Na svom profilu na Instagramu takođe je objavila i fotografiju sa preminulim Igorom Vukom Torbicom.

– Gledam te, u dušu, zauvek. Jedini moj –  napisala je glumica Hana Selimović ispod slike, emotivno se opraštajući od reditelja.

Pročitajte: Desimir Stanojević – Preminuo brilijantni glumac

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hana Selimovic (@mitraljeza) дана 19. Јун 2020. у 2:58 PDT

Povodom nemilog događaja se putem interneta oglasila i sestra pozorišnog reditelja, Una Torbica i zamolila prijatelje za razumevanje u teškim trenucima kroz koje prolazi zajedno sa porodicom, ali im se i zahvalila na ljubavi i podršci koju joj pružaju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instgaram

Najnovije vesti