Hitno se oglasio Toni Bijelić, pomenuo Melinu, izustio samo JEDNU REČ

Hitno se oglasio Toni Bijelić, pomenuo Melinu, izustio samo JEDNU REČ

Autor: | 17/04/2024

0

Oglasio se Toni Bijelić

Toni Bijelić objavio je juče fotografiju i to ni manje, ni više nego iz prelepog i luksuznog Monaka, gde provodi vreme sa prijateljima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ubrzo je stigla informacija da je na istu destinaciju otišla i bivša supruga Harisa Džinovića Melina.

Mnogi su posumnjali da su bivši supružnici u Monaku provodili vreme zajedno, a povodom toga oglasio se Draganin uskoro bivši suprug i to sa jednom rečju: „Laž”!

Bila je izjava koju je Toni izustio o gorepomenutom događaju i objavio je fotografiju iz medija na kojoj su Melina i on.

Podsetimo, razvod Dragane Mirković i Harisa Džinovića već nedeljama puni novinske stupce i čini se da se pričama ne nazire kraj.

Dok pevačica o Toniju Bijeliću ne želi da iznosi previše informacija, njen kolga Haris Džinović u intervjuima ne štedi bivšu suprugu Melinu.

Pročitajte: Da li to priliči čoveku od 50 godina - Novi korak Tonija Bijelića zbunio javnost

Iako Dragana Mirković nije zvanično navela razloge koji su doveli do razvoda, kruže glasine da je Toni Bijelić započeo novu romansu.

– Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, prevareni muž poslednji sazna – jasan je, s druge strane, Haris Džinović.

Sada su se pod lupom javnosti našli bivši partneri dve muzičke zvezde.

Naime, Melina je nedavno spakovala kofere, napustila Srbiju i, kako prenose beogradski mediji, otputovala u Monako, gde se nalazi već neko vreme.

Interesantno je da je i Toni otišao na istu destinaciju, odakle je danas objavio fotografiju, a sada je biznismen potvrdio da nema nikakve veze sa Melinom i njenim putovanjem.

tonibijelic / Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti