Lidija Vukićević srećna: Tri godine sam u vezi sa mlađim muškarcem

Lidija Vukićević srećna: Tri godine sam u vezi sa mlađim muškarcem

Autor: | 21/06/2020

0

Lidija Vukićević prepoznatljiva je, kako po svojoj ulozi u kultnoj seriji “Bolji život”, tako i po svom atraktivnom izgledu. Majka dva odrasla muškarca, Andreja i Davida, uspeva da održi vitku figuru, kao i da uvek izgleda sofisticirano i ženstveno. Sređivanje i brigu o sebi nikada nije posmatrala kao problem, već kao uživanje:

– Živim odlično. Ništa mi ne nedostaje. Ja u svemu vidim lepotu. I kad nemam, ja vidim da ću ukoro imati, pa mi bude lepo. Nisam skorojevićka, ne moram ništa. Ujedno sam i hedonista, volim lepo.

Pročitajte: Lidija Vukićević - Raduje me što niko za Davida i Andreja ne može da kaže da su “mamini sinovi”

Ipak, izgled nikada nije stavljala na prvo mesto. Kao svoj prioritet, zbog kog se razvela, ali i odbijala mnoge poslovne ponude, glumica navodi slobodu.

– Meni je sloboda najvažnija, bez nje ne bih mogla d afunkcionišem. To je moj izbor. U ovoj zemlji od glume dobro žive samo oni koji pripadaju nekom klanu. Ja sam samostalni umetnik, što mi je veoma drago, ali i veoma tešo. Zarad slobode sve podnosim. U svakom segmentu života sloboda mi je najvažnija. Zato nisam u braku, niti želim da budem u njemu. Imamo pravo da biram, zbog čega niko ne može da me ucenjuje – izjavila je Lidija za magazin "Glorija".

Pročitajte: U najboljem društvu - Lidija Vukićević sa sinovima na zabavi godine (foto)

Lidija Vukićević zaljubljena i srećna

Još jedna stvar bez koje glumica ne vidi smisao svog postojanja jeste i ljubav.

– Trenutno sam zaljubljena. Ne mogu da vam kažem ime, a ne bi vam ništa ni značilo. Tri godine smo zajedno – rekla je glumica i dodala:

– Reč je o mlađem muškarcu. Oni su danas dosta ozbiljniji od starijih. Današnje devojke nemaju mnogo toga da ponude muškarcima, jer su takve kakve jesu. Sve su iste. Pametni, mladi muškarci, traže ličnost i sadržaj. Ja nemam nikakav problem što sam u vezi sa mlađim – završila je izlaganje Lidija, koja godine broji jedino vinu.

Pročitajte: Lidija pleni u kupaćem kostimu i za Hello! otkriva kako je uspela da zaustavi vreme (video)

Glumica je za magazin Gloria takođe otkrila i da joj je u vezi najbitnije pokazivanje pažnje i strast. Romanse bez ove dve ključne stvari napušta bez osvrtanja.

– Oba partnera moraju biti takvi umetnici da bi zadržali naboj u svom odnosu. Kada mi partner postane kao brat, onda je to kraj. Da bih se osećala ženom, muškarac mora da mi pokaže pažnju i strast. Ne volim da se takmičim sa muškarcima. Volim da imam muškarca snažnijeg, boljeg, sposobnijeg od mene. Volim da on bude jači. Hoću da budem žensko, uz maksimalno poštovanje – zaključila je Lidija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, Luka Šarac