Lidija Vukićević: Raduje me što niko za Davida i Andreja ne može da kaže da su “mamini sinovi”

Lidija Vukićević: Raduje me što niko za Davida i Andreja ne može da kaže da su “mamini sinovi”

04/10/2019

0

Proslava kojom je obeležen izlazak 600. broja magazina “Hello!” okupila je veliki broj zvanica iz svih sfera javnog života, a ako je suditi po tekstovima koji su danima kasnije objavljivani u medijima, najviše pažnje privukla je Lidija Vukićević, koja je došla u pratnji sinova Davida i Andreja. Simpatični momci odmah su dospeli u centar pažnje i pobrali brojne komplimente, baš kao i njihova zgodna mama, od koje smo iz prve ruke čuli utiske o zabavi, ali i proverili glasine o novinama u njenom emotivnom životu.

- Ne znam da li sam u toku karijere dva puta otišla na neku proslavu, ali kod vas sam morala da dođem. “Hello!” ima jednu ozbiljnost za respekt, da ne govorim o ljudskom pristupu sagovorniku. Svako od nas bira gde će ići. Ne ulazite u kuću bilo kome. Idete kod onoga ko vam je prijatelj, sa kim imate lepu komunikaciju, pa tako eto mene kod vas. I momci su lako pristali da krenu sa mnom, nije bilo potrebe da ih nagovaram. Obojica su imala isti stav: “Hello!” magazin? Idemo, naravno!” - odgovorila je glumica na našu konstataciju da se osećamo privilegovani njenim dolaskom, imajući u vidu da se retko pojavljuje na gradskim dešavanjima, a još ređe u društvu sinova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана 13. Сеп 2019. у 4:17 PDT

Iako su David i Andrej deca poznatih roditelja, opšti je zaključak da su prilično skromni. Na poziv da se sa mamom slikaju ispred “media walla” uglas su odgovorili: “Nema potrebe, mi smo ovde samo kao pratnja”.

- Oni su stvarno takvi. Skoro sam pročitala nečiji komentar kako Andrej na Instagramu stavlja slike psa, a ne automobila, poput mnogih vršnjaka. Nikada nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije deci svaki dan skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričamo do ranih jutarnjih sati, što je najvažnije - na njihovu inicijativu, ne na moju. Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitavanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer. Istovremeno, beskrajno me raduje što niko za njih ne može da kaže da su “mamini sinovi”.

Interesovalo nas je koliko je poslednjih dana bilo poziva s pitanjem: “Mogu li dobiti Davidov ili Andrejov broj telefona?"

- Nije bilo poziva tog tipa. (smeh) Istini za volju, na Instagramu stalno dobijam poruke sa komentarima “divni su vam sinovi” ili “rado bih bila vaša snaja”.

Odavno smo konstatovali da, iako ima sinove za ženidbu, atraktivnoj glumici na izgledu mogu pozavideti i njihove vršnjakinje. Bila je zapažena i toaleta koju je izabrala za našu proslavu, pa smo je pitali koliko dugo je birala šta će obući.

- Nisam dugo. Imam definisan modni ukus i uvek znam šta želim. Ne dvoumim se kada je reč o kupovini, čim pomislim “to je prava stvar”, završila sam sa daljim obilaskom radnji. U principu sama idem u šoping. Najvažnije mi je da se dobro osećam u haljini koju ću nositi, ne zanima me šta će drugi pomisliti ili reći. Ukusi su različiti, a ja poštujem svačiju individualnost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана 12. Сеп 2019. у 2:46 PDT

Za kraj, zamolili smo je da prokomentariše sve češće medijske napise da je zaljubljena i u vezi sa mlađim muškarcem.

- Ja bez ljubavi ne mogu da živim, to je moj pokretač. Važna mi je ljubav, u svakom smislu reči, ne mislim samo na muško-ženske odnose. Ono čemu težite u životu, to i dobijete. Iz tog ugla gledano, ljubav mi ne nedostaje.

Planova za jesen ima napretek, a većina ih je usmerena na posao.

- Mnogo volim ovaj period jer je bogat pozorišnim dešavanjima. Radujem se Festivalu u Crniću, gde ću biti u žiriju. Jesen mi je uvek čarobna jer se nagledam divnih predstava. Početkom oktobra očekuje me i turneja po makedonskim gradovima sa komadom “Čekajući ministarku”.

Eva Čubrović/Stana Luković Boško Karanović, instagram

Pročitajte još