Prvo oglašavanje misteriozne žene Dženana Lončarevića: Otkrila šta se dešavalo u četiri zida i to godinama

Prvo oglašavanje misteriozne žene Dženana Lončarevića: Otkrila šta se dešavalo u četiri zida i to godinama

Autor: | 15/04/2024

0

Supruga Dženana Lončarevića otkrila sve

Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire, sa kojom je 25 godina proveo u braku.

Posle Dragane Mirković i Harisa Džinovića, red je došao na još jednu zvezdu od koje ovakvu situaciju nismo očekivali. 

Zašto je došlo do razvoda nije poznato. Pevač je u februaru podneo zahtev za razvod od supruge Samire koju sve do sada nismo imali prilike da vidimo.

Milan Maričić/ATA Images

 

Supruga Dženana Lončarevića upravo se oglasila za Telegraf.rs i otkrila detalje rastanka.

- Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide.

Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene, ako su hitni, pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza - počela je Samira.

Pročitajte: Svih ovih godina krio je suprugu od javnosti, a sada je stigla šokantna vest - Razvodi se Dženan Lončarević

Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke.

Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - ističe Dženanova zakonita supruga sa kojom ima dva sina.

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud.

Instagram / samira lončarević

 

- Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegovog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđa imena.

Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovo ime nemaju ništa - ističe ona i dodaje:

- Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila, ali želim njih da obezbedim, danas-sutra nešto da se desi, šta bi oni?

- On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje, boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine.

U februaru mi je stigla tužba za razvod - zaključila je Samira Lončarević.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Milan Maričić/ATAImages