Emotivna objava Lepe Brene u znak sećanja na majku Ifetu: Preminula je na dan slave porodice Živojinović

Emotivna objava Lepe Brene u znak sećanja na majku Ifetu: Preminula je na dan slave porodice Živojinović

Autor: | 14/04/2024

0

Majka Lepe Brene rođena je na današnji dan

Majka Lepe Brene, Ifeta Jahić, preminula je 21. novembra 2014. u 81. godini. Istog dana porodica Živojinović obeležava krsnu slavu, Aranđelovdan.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedna od najvećih zvezda ovih prostora brižno čuva uspomenu na ženu koja joj je podarila život. Danas je na Instagramu podelila fotografiju sa majkom, razneživši sve pratioce. Povod je zaista poseban.

Pročitajte: Lepa Brena ima 63 godine i liniju na kojoj joj žene zavide - Tajna je u načinu kuvanja

„Srećan ti rođendan, majko... Nedostaješ“, napisala je uz sliku sa gospođom Ifetom, sestrom FaketomFarom i njenim ćerkama.

Instagram printscreen @lepabrenaa

 

Brenina starija sestra već više od dve decenije živi na drugom kraju sveta, u Kanadi, sa svojom porodicom, suprugom Zoranom Stojanovićem i decom. Folk diva ih posećuje kad god joj se ukaže prilika.

Ifeta je operisana u martu 2014. godine u Tuzli, posle čega ju je pevačica prebacila u Beograd, gde je i preminula. Sahranjena je u Brčkom.

Profimedia

 

Gubitak majke Brena nikad nije prebolela. Premda ne govori tako često o njoj, s vremena na vreme na društvenim mrežama objavi neku fotografiju iz prošlosti, kada su svi bili na okupu.

Pročitajte: Dugo je nismo videli - Lepa Brena na odmoru uživa sa sestrom, koliko su samo različite

Posvetila joj je i album sa izvornim pesmama i u više navrata isticala kako je upravo zahvaljujući majci zavolela narodnu muziku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović