Snaja Nade Topčagić je ćerka poznatog akademskog slikara, iznenadićete se o kome je reč

Snaja Nade Topčagić je ćerka poznatog akademskog slikara, iznenadićete se o kome je reč

Autor: | 12/04/2024

0

Snaja Nade Topčagić je ćerka poznatog slikara

Nada Topčagić decenijama je u vrhu najpopularnijih folk pevačica, a isto toliko uživa u skladnom porodičnom životu. Suprug Zlatko Đorđević velika joj je podrška i kao životni saputnik i kao poslovni saradnik, budući da je angažovan kao njen menadžer.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sin Miroslav najveća je ljubav, pa i ponos svojih roditelja. Otkako se oženio i dobio decu Nada i Zlatko tu ljubav dele sa snajom i unucima.

“Dva moja blaga, sin i snajka” i “Ljubi bajka decu”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati u opisu fotografija koje poznata pevačica deli na društvenim mrežama.

Pročitajte: Marija i Marko, bakina najveća radost - Ovo su unuci Nade Topčagić, ne zna se ko je slađi

Sin Nade Topčagić nema običaj da se eksponira u javnosti, ali zahvaljujući njegovim roditeljima nije tajna da je u braku sa lepom Goranom Đorđević.

Ćerku Mariju dobili su 2011. godine, a kasnije je na svet stigao i sin Marko.

Instagram

 

Gorana, baš kao i njen suprug, ima uspešne roditelje, što je malo poznat podatak. Naime, njen otac je akademski slikar Zoran Kusmuk, rodom sa Pala, gde i danas ima svoj atelje.

U umetničkim krugovima zna se da je bio učenik Mersada Berbera, zbog čega je na njegovim slikama vidljiv uticaj tog autora.

Ciklusom “Sjećanja na profesora” Zoran Kusmuk obeležio je period koji asocira na sve lepo što se dešavalo u Bosni i Hercegovini, odnosno plodotvoran period likovne umetnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Kusmuk (@kusmukzoran)

 

Akademski slikar je i Marko Kusmuk, Zoranov sin, a talenat je u najranijem uzrastu pokazao i mali Saša, koji je od oca i dede nasledio umetnički gen.

Na Instagram profilu Zorana Kusmuka mogu se videti slike njegovih radova. Istovremeno, baš kao i kod Nade Topčagića, neizostavne su slike porodice – dece i unučića.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović