Posle propalih veza i dvoje dece Hurem konačno blista u venčanici

Posle propalih veza i dvoje dece Hurem konačno blista u venčanici

Autor: | 08/04/2024

0

Proslavila se ulogom Hurem, jedine zakonite supruge Sulejmana Veličanstvenog, ima dvoje dece, nekoliko propalih veza, iza nje su i nervni slom, slomljeno srce, pokušaj samoubistva... Samo jedno Merjem Uzerli nikad nije uradila, bar ne u privatnom životu. Nije obukla venčanicu, niti izgovorila sudbonosno „da”.

Arnold Jerocki/Getty Images

 

Iako su joj na poslovnom planu cvetale ruže, u nekom trenutku nije mogla da se više nosi sa teretom slave. Snimanje serije „Veličanstveno stoleće” napustila je iznenada, zbog čega je navukla gnev cele ekipe i naročito gledalaca.

Za sve je, kako se kasnije ispostavilo, bio kriv susret sa fatalnim turskim biznismenom koji ju je ostavio dok je bila u drugom stanju.

Pročitajte: Ovde živi sultanija Hurem - Zavirite u prelepi stan u Berlinu u kojem Lara i Lili vode glavnu reč

Merjem se vratila u Nemačku, gde je inače rođena, i posvetila se ćerki Lari. Počela je novi život.

Nešto kasnije, početkom 2021, dobila je još jednu ćerku kojoj je dala ime Lili. Ime oca nije otkrila, a nepoznat je i njen trenutni ljubavni status.

Instagram/meryemuzerlimeryem

 

Međutim, odlučila je da obuče venčanicu. Da li će četrdesetogodišnja turska zvezda konačno stati na ludi kamen? To nije otkrila, ali romantičnih haljina u kojoj je pozirala, makar to bilo samo za potrebe reklame, zaista bi mogla da bude jedna od najlepših venčanica na svetu.

Instagram/maison.novague

 

 

Instagram/maison.novague

 

 

Instagram/maison.novague

 

 

Instagram/maison.novague

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/maison.novague

Pročitajte još