Pogledajte slike koje su ih odale: Ova lepotica je devojka glumca Marka Vasiljevića

Pogledajte slike koje su ih odale: Ova lepotica je devojka glumca Marka Vasiljevića

Autor: | 05/04/2024

0

Devojka Marka Vasiljevića je prelepa Tamara

Iako su iza njega zapažene uloge u filmu „Zaspanka za vojnike” i u seriji „Ubice mog oca”, čini se da je Marko Vasiljević u prvi plan dospeo ulogom Marka Smiljanića u telenoveli „Tajne vinove loze”.

Luka Šarac

 

Mladi glumac, rodom iz Vrbasa, skoro preko noći postao je omiljen među publikom.

– Da se ne lažemo, glumu sam upisao da bih bio poznat, ali sam s vremenom shvatio da mi popularnost nije bitna koliko želja da postanem veliki glumac – kazao je u intervjuu za HELLO! Marko Vasiljević koji se, nakon studija u Novom Sadu, preselio za Beograd.

– Lepo je kad te ljudi vole i poštuju. Ipak, popularnost je za mene više teret nego blagoslov. Kad si u centru pažnje, svako ima slobodu da te komentariše. Konstantno moraš da vodiš računa šta i kako radiš, jer se greške ne praštaju – smatra Marko.

Pročitajte: Težak život glumca Marka Vasiljevića iz Tajni vinove loze - Nemam od čega da živim u Beogradu...

Imajući u vidu da nerado govori o emotivnom životu, iz njegovih izjava za medije ne može se saznati da li ima devojku. Od pomoći nisu ni društvene mreže, budući da ih skoro i ne koristi.

Luka Šarac

Ali, pošto je devojka Marka Vasiljevića aktivna na Instagramu, gde često objavljuje zajedničke fotografije, jasno je da glumac uživa u ljubavi sa izabranicom koja se zove Tamara Trifunović.

Zaljubljeni par u decembru je proslavio tri godine veze, tokom koje su uživali u brojnim romantičnim putovanjima i izlascima na atraktivna mesta.

Instagram

 

Profil lepe Tamare, koji je označen kao personalni blog, svedoči da Markova izabranica ima 22 godine, kao i da uživa u modnim trendovima, koje na najlepši način promoviše kroz zanimljive odevne kombinacije.

Instagram

 

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti