Nova ljubav Jelene Karleuše izgleda ovako?!

Nova ljubav Jelene Karleuše izgleda ovako?!

Autor: | 03/04/2024

0

Da li je u životu Jelene Karleuše na pomolu nova ljubav? Muzička zvezda se maksimalno posvetila karijeri, a imali smo prilike da je vidimo i kako dobro pliva modnim vodama, kada je nedavno prošetala pistom u Parizu.

Miguel Medina/Profimedia

 
 

Međutim, ljubavni život Jelene Karleuše već duže vreme intrigira javnost. Nije tajna da je njen brak sa  suprugom Duškom Tošićem već dugo na klimavim nogama.

Pročitajte: Milo moje, što te nema - Jelena i Duško nisu želeli da propuste koncert Dragane Mirković

- Mi smo u braku. Ja mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima iako živimo u istoj kući.

- Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega - rekla je Jelena jednom prilikom.

Međutim, sada nas je prilično iznenadila objavom na svom Instagram profilu.

„Uhvatila sam sebe da su mi simpatični muškarci s naočarima za vid. Ali sa onim baš debelim staklima da uveličavaju oči. Kad trepće da su oči veće od lica, a kad skine da je skoro slep. Koja je to vrsta seksualnog poremećaja?”, zapitala se JK u objavi.

Instagram screenshot @karleusastar

 

Mnogi su protumačili da je ovim Jelena Karleuša želela da nagovesti novu ljubav ili samo simpatije prema nekom muškarcu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram