Bio je jedan od omiljenih voditelja Granda: Tihomir Tepić postao pevač, pogledajte kako danas izgleda

Bio je jedan od omiljenih voditelja Granda: Tihomir Tepić postao pevač, pogledajte kako danas izgleda

Autor: | 27/03/2024

0

Tihomir Tepić godinama je vodio muzičke emisije i plenio vedrim duhom i osmehom, a onda je nestao sa malih ekrana. U međuvremenu je završio Fakultet za oblikovanje i dizajn tekstila, ali i otkrio još jedan talenat. Vest da je Tihomir Tepić postao pevač potvrđena je i pred kamerama.

Instagram/Tihomir Tepić

 

Čovek koji je tokom karijere ugostio mnoge poznate pevače, odlučio je da i sam uzme mikrofon. Na sceni Granda uživo je otpevao nekoliko pesama: “Živote, ženo bez morala”, “Metak”, “U zemlju pao bih od stida”...

Pročitajte: Bila je perspektivna zvezda Granda, a onda je upala u kandže poroka - Nisam znala za meru, godinu dana sam...

Tokom njegovog gostovanja u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji saznali smo i kako je Tihomir Tepić postao pevač.

- Suviše sam realan, znam šta je moguće, a šta ne. Privatan posao koji radim mi je oduzimao previše vremena, ali želeo sam da me čuje publika. Nije nešto spektakularno, ali eto, znam da pevam - kazao je Tihomir, ne krijući da ga je najbliže okruženje godinama nagovaralo na taj korak.

Tihomir je obrazložio i svoju zamisao da prepeva hitove poznatih pevača.

Instagram/Tihomir Tepić

 

- Bila je super ideja čitavog tima da prva pesma bude od Jelene Karleuše, jer niko nije obrađivao njene numere. Činilo se izazovnim tako zahtevnu baladu prebaciti u mušku intonaciju. Nadam se da se publici dopada.

 

Druga pesma koju je Tihomir Tepić odlučio da prepeva je hit Halida Muslimovića, "Mene je učilo vrijeme". Snimak objavljen na njegovom Instagram nalogu pobrao je niz komplimenata.

Instagram/Tihomir Tepić

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram/Tihomir Tepić

Najnovije vesti