Komplikacije na srcu: Švarceneger hitno operisan, ugrađen mu pejsmejker

Komplikacije na srcu: Švarceneger hitno operisan, ugrađen mu pejsmejker

Autor: | 26/03/2024

0

Arnold Švarceneger hitno operisan

Arnold Švarceneger iznenadio je obožavaoce, njih otprilike milijardu iz svih krajeva sveta, kada je juče na društvenim mrežama otkrio da je morao hitno na operaciju. Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije imao je komplikacije na srcu, pa je hirurški zahvat bio neizbežan.

Phillip Faraone/Getty Images

 

Problem su napravile prethodne operacije. Imao ih je tri. Poznato je da je 2020. završio u bolnici, a uz sliku bolničkog kreveta nastalu u to vreme saopštio je da mu je ovog puta ugrađen pejsmejker jer su ožiljci od prošlog zahvata izazvali nepravilan rad srca.

Pročitajte: Kao nebo i zemlja - Sin Arnolda Švarcenegera je samo takav zavodnik, iznenadićete se

Legendarni Terminator imao je tajnu proceduru prošle nedelje, ali je najavio da se uskoro vraća snimanju, što znači da se dobro oseća.

- Prošlog ponedeljka dobio sam pejsmejker. Do petka sam već bio na velikom ekološkom događaju sa svojom prijateljicom i koleginicom Džejn Fondom. Niko nikada ne bi pomislio da sam nedelju počeo operacijom - otkrio je u svom podkastu “Arnold's Pump Club”.

Twitter @schwarzenegger

 

Slavni glumac, koji će u julu napuniti 77 godina, dodao je da tako izgleda život sa genetskim nasleđem.

- Isti zdravstveni problem ubio je moju majku i baku. Veoma sam odgovoran, vodim računa i slušam lekare - poručio je Švarci.

Pročitajte: Od gena se ne može pobeći - Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera slika i prilika slavnog oca

Mediji su iskoristili priliku da se malo i našale na njegov račun, pozvavši se na jednu od najpoznatijih uloga. Terminator je bio robot, a i Arnold je sada sa pejsmejkerom postao - prava mašina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mario Tama/Getty Images

Pročitajte još