Ani Ivanović slomio srce, Novaka i Jelenu venčao: Ovaj fatalni zavodnik je Đokovićev kum

Ani Ivanović slomio srce, Novaka i Jelenu venčao: Ovaj fatalni zavodnik je Đokovićev kum

Autor: | 20/03/2024

0

Kum Novaka Đokovića nekada se zabavljao sa Anom Ivanović

Novak Đoković i dalje je u Americi. Posle Kalifornije, gde se družio sa filmskim i NBA zvezdama, proslavljeni teniser obreo se u Majamiju. Od turnira je odustao, ali – ne i od uživanja na sunčanim plažama Floride. A tamo mu društvo, između ostalih, pravi kum i veliki prijatelj Mark Stilitano.

Profimedia

 

Ako vam je njegovo ime poznato, da, to je on. Bivši dečko Ane Ivanović. I zgodni Stilitano se nekada bavio tenisom, a sa lepom Beograđankom ga je 2013. godine upoznao upravo Novak.

Pročitajte: Novak Đoković u zagrljaju jedne od najlepših žena svih vremena, Jeleni nije svejedno

No, ta priča bila je kratka i odavno je završena. Ana je danas srećno udata za Bastijana Švajnštajera, a i Mark je srećno oženjen.

Juergen Hasenkopf/Profimedia

 

Kum Novaka Đokovića potiče iz imućne engleske porodice. Veći deo života proveo je u Monte Karlu. Posle kratke sportske karijere (nije se baš proslavio u svetu "belog sporta") posvetio se biznisu i porodičnoj firmi, velikoj i uspešnoj kompaniji za izgradnju jahti, aviona i vozova.

Kako se pisalo u vreme dok se zabavljao sa Anom, firma ima više od trideset hiljada zaposlenih i posluje na svim kontinentima u 25 zemalja. Markova majka je takođe veoma uspešna poslovna žena koja se bavi prodajom elitnih nekretnina na Azurnoj obali.

Profimedia

 

Stilitano je 2018. godine pred oltar odveo zgodnu rusku manekenku Ingu Kiseljevu, sa kojom je dobio sina i ćerku. Zajednička strast su im putovanja, što možemo da vidimo i na njegovom Instagramu.

Pročitajte: On nju prati na Instagramu, ona njega ne - Evo šta se dogodilo sa velikim prijateljstvom Ane i Novaka

Novakove mečeve prati kad god je u mogućnosti i često ga viđamo u VIP loži sa njegovom porodicom i stručnim štabom. Više puta je bio Noletov gost u Beogradu, bio mu je i kum na venčanju sa Jelenom, a ovih dana dva velika druga provode se pod suncem Floride.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Sydney Low/Profimedia

Pročitajte još