Stan Ksenije Pajčin dugo bio na oglasima: Ko danas živi na Voždovcu gde ju je Filip Kapisoda ubio?

Stan Ksenije Pajčin dugo bio na oglasima: Ko danas živi na Voždovcu gde ju je Filip Kapisoda ubio?

Autor: | 17/03/2024

0

Stan Ksenije Pajčin dugo bio na oglasima

Na Novom groblju u Beogradu juče je obeleženo četrnaest godina od smrti pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. ubio maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo.

Ksenijina majka Ljubica, otac Miloš, polusestra Mia i najbliži prijatelji položili su cveće na spomen-ploču nastradale pevačice.

Podsetimo se, Ksenija Pajčin ubijena je na izlasku iz stana posle svađe sa dečkom Filipom Kapisodom. "Pres" saznaje da je Ksenija posle svađe već obukla jaknu i bila na izlaznim vratima kada joj je Filip pucao u glavu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Policija je rekonstruisala ceo događaj i zaključila da je ubistvu i samoubistvu prethodila žestoka svađa. 

- Ksenija je bila u sakou, pa je bila spremna da izađe. To što smo telo pronašli u hodniku govori da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. Činjenica da je na sebi imao samo majicu i džins govori u prilog takvom zaključku. On je očigledno pokušao da je zaustavi, a kada nije uspeo, pucao joj je u glavu - rekao je tada za "Pres" izvor blizak istrazi.

Pošto je ubio Kseniju, Filip je otišao u sobu i pucao sebi u usta. Pretpostavlja se da je Filip u stan doneo pištolj kojim je ubio Kseniju, a potom i sebe. Policija je saznala da on za to nije imao dozvolu.

Pročitajte: Ljubica je devet i po godina nosila crninu - Potresna ispovest ujaka Ksenije Pajčin o tragediji i susretu sa porodicom Kapisoda

Motivi ubistva su još uvek nejasni. Ksenijini i Filipovi prijatelji i poznanici opisuju njihovu vezu kao fatalnu, kažu da je ponekad izgledalo kao da se vole i mrze istovremeno.

Često su se svađali, a spekuliše se da je razlog poslednje svađe, koja je imala tragične posledice, bila Ksenijina odluka da abortira njihovo dete.

Međutim, do danas ni jedna priča nije potvrđena.

Tela je pronašla Ksenijina majka, koja je živela sa pevačicom.

Arhiva Hello!

 

Šest godina posle smrti Ksenije Pajčin njena majka Ljubica prodala je stan u kome se dogodila tragedija.

Pročitajte: Ja znam da teško je kada sudbina odlučuje... Potresni stihovi na grobu Ksenije Pajčin i bol koja ne prestaje

Pevačicina nekretnina na Voždovcu, koju godinama niko nije želeo da kupi jer se u njoj 16. marta 2010. godine odigrala tragedija, prodata je, a u medijima se spekulisalo da je vlasnik stan iznajmljivao studentima. 

Poslednja informacija bila je da u njemu živi jedna devojka, kako izgleda zgrada u kojoj je Ksenija ubijena pogledajte OVDE.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti