Supruga Ružica i sin Luka položili cveće na grob Zorana Đinđića, svi se pitaju zašto se ćerka godinama ne pojavljuje na pomenu

Supruga Ružica i sin Luka položili cveće na grob Zorana Đinđića, svi se pitaju zašto se ćerka godinama ne pojavljuje na pomenu

Autor: | 12/03/2024

0

Pomen Zoranu Đinđiću

Na današnji dan pre 21 godinu premijer Zoran Đinđić ubijen je u atentatu koji je na njega izvršen u Beogradu. Imao je samo 51 godinu, ali je iza sebe ostavio zaveštanje koje se i danas pominje.

R.Z./ATAImages

 

Kao i ranjih godina, i ovog 12. marta, održan je pomen na Novom groblju u Beogradu. Na grob Zorana Đinđića supruga Ružica došla je u pratnji sina Luke, noseći buket cveća.

Pročitajte: Kakav izbor! Ovaj glumac će igrati Zorana Đinđića u seriji Sablja, a evo i ko su vođe Zemunskog klana

Luka Đinđić, koji je bez oca ostao kada je imao osam godina, zakoračio je u tridesetu godinu i mnogi kažu da je slika i prilika Zorana Đinđića.

Budući da je diplomirao na Fakultetu političkih nauka, od njega se očekivalo da nastavi stopama slavnog oca, što se još uvek nije desilo.

R.Z./ATAImages

 

Porodica Zorana Đinđića retko se pojavljuje u javnosti, posebno njegova deca.

Poslednjih godina Luka Đinđić izlazi na groblje sa majkom, ali njegova tri godine starija sestra Jovana i dalje izbegava javna pojavljivanja.

R.Z./ATAImages

 

Radio-televizija Srbije uskoro bi trebalo da krene sa emitovanjem serije Sablja, koja govori o poslednjim danima Zorana Đinđića.

Uloga je poverena Draganu Mićanoviću, dok Ružicu Đinđić igra Tihana Lazović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs R.Z./ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti