Drama u jutarnjim satima: Posle napada na Kalemegdanu, oglasio se Duško Tošić

Drama u jutarnjim satima: Posle napada na Kalemegdanu, oglasio se Duško Tošić

Autor: | 06/07/2020

0

Duško Tošić napadnut je u nedelju u ranim jutarnjim satima u centru Beograda. Duško i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača reprezentacije Srbije, kao i šestorica fudbalera napadnuti su na Kalemegdanu dok su trenirali.

Kako je prenela dnevna štampa, posle 10 časova, naši uspešni sportisti prijavili su da su ih neki momci, za koje je utvrđeno da su maloletni, gađali limenkama. Duško i ostala šestorica fudbalera nisu povređeni, a policija je odmah izašla na teren. Prema navodima „Kurira“ utvrđeno je da su se napadači nalazili na zidinama, dok su sportisti bili na stazi i trčali.

Pročitajte: Duško Tošić proživeo životnu dramu u Kini

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic) дана 6. Јун 2020. у 7:46 PDT

Među fudbalerima su, navodno, bili bivši fudbaler „Partizana“ Danilo Pantić, kao i bivši reprezentativac Ivan Radovanović. Fudbaleri su u ranim jutarnjim satima napadnuti na treningu, a grupa huligrana želela je da ih opljačka i izvuče novac, uz pretnju noževima i elektrošokovima.

Duško Tošić napadnut ‒ Obratio se javnosti

Da bi izbegao nagađanja i pisanja neistina o događaju u samom centru Beograda, suprug Jelene Karleuše odlučio je da se obrati javnosti zvaničnim saopštenjem.

‒ Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana elektrošokerima i noževima. Srećom, sve se završilo bez posledica. Policija je blagovremeno reagovala i pohapsila napadače koji su, nažalost, uspeli da ozbiljnije povrede jednu ženu koja je slučajno prolazila ‒ stoji u zvaničnom saopštenju fudbalera Duška Tošića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 5. Јул 2020. у 5:13 PDT

Vest da je Duško Tošić napadnut preneli su skoro svi mediji u regionu, kao i u Turskoj, gde Duško godinama uspešno gradi fubalsku karijeru.

Pročitajte: Tužan povod - Duško Tošić doputovao iz Kine

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ozlem akol (@tcakolozlem_1903) дана 5. Јул 2020. у 1:32 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti