Evo šta je Novak Đoković uradio Jeleni za 8. mart, snimak obišao zemlju

Evo šta je Novak Đoković uradio Jeleni za 8. mart, snimak obišao zemlju

Autor: | 08/03/2024

0

Novak Đoković iznenadio Jelenu za Osmi mart, a snimak najboljeg tenisera na svetu postao je vrlo brzo viralan.

Phil Walter / Getty Images

 

Povodom Međunarodnog dana žena, Novak Đoković rešio je da na orginalan način obraduje svoju suprugu.

Baš kada se našao na svom terenu, Nole je prišao kameri i poslao sočan poljubac, a u opisu snimka tagovao je svoju suprugu koja je, verujemo, bila oduševljena ovim gestom.

 

 

Podsetimo, ljubav Novaka i Jelene Đoković datira još od 2005. godine kada su kao tinejdžeri zajedno išli u sportsku gimnaziju, koju je Nole zbog teniskih obaveza morao da napusti, dok je Jelena nastavila školovanje - upisala je prestižni italijanski fakultet, a 2011. doktorirala je na Internacionalnom univerzitetu u Monaku.

Pročitajte: Dece nikad dosta: BLIZANCI usrećili porodicu Đoković, niko srećniji od Stefana i Tare

Kada su se upoznali i pre osamnaest godina počeli da se zabavljaju, mnogi su govorili da je to bila ljubav na prvi pogled. Kako je veza napredovala, tako se i javio prvi problem – daljina.

- Naša viđanja bila su naučna fantastika. Bila sam studentkinja koja je finansijski jedva otišla da studira u inostranstvo, a on je bio teniser koji isto tako nije imao novca da finansira skup put –  govorila je Jelena ranije.

Razdvojenost nije ni malo poremetila njihove velike planove, pa danas porodično gnezdo imaju u Monaku, gde sa svojom decom Tarom i Stefanom uživaju u čarima roditeljstva.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Matthew Stockman Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti