Anđela Jovanović odbila da glumi sa Lečićem, on je tužio: Imala sam neprijatan događaj s njim

Anđela Jovanović odbila da glumi sa Lečićem, on je tužio: Imala sam neprijatan događaj s njim

Autor: | 04/03/2024

2

Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović

Anđela Jovanović i Branislav Lečić uskoro će se naći na sudu. Kako saznaje Blic, glumac je tužio svoju koleginicu jer je odbila da se nađe s njim u istoj sceni serije „Radio Mileva”, i traži da mu isplati 300.000 dinara „za povredu časti i ugleda”. Prvo ročište zakazano je već za 6. mart.

Boško Karanović

 

U popularnoj seriji lepa Anđela igra jednu od glavnih uloga, a Lečić je trebalo da se pojavi u epizodnoj, u četvrtoj sezoni. Ali, posle ovakvog spleta okolnosti, zajedničke scene očigledno biti neće.

Pročitajte: Zbog optužbi za silovanje odbila je da igra s njim - Branislav Lečić i Mirjana Karanović oči u oči

– Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – potvrdila je mlada glumica za Blic, ne obrazlažući neprijatno iskustvo.

Slavic Artist Management

 
 

U Lečićevoj tužbi, u koju je list imao uvid, navodi se da „kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije “Radio Mileva”, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko on bude angažovan, napustiti projekat iz revolta”.

Pročitajte: Zašto je odbačena krivična prijava Danijele Štajnfeld? Oglasila se glumica - Neću stati!

U tužbi se dalje tvrdi da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću „imajući u vidu da Anđela više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije“.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari (2)

Loading
fica 01:03 06.03.2024
Odgovori

Ovaj čovek izgleda zastrašujuće i ima bolestan pogled. Bravo, Anđela!!!!

SLOBODAN ĐORĐEVIĆ 15:43 07.03.2024
Odgovori

Šteta da su se mlade glumice urotile protiv našeg najuspešnijeg glumca jer se sumnja da ih je većina spavala sa njim i sada su besne jer više nisu zajedno i na jedan prljav i nepošten način ljagaju doajena glumišta. Mišljenja sam da mlađa generacija glumaca stoji iza ove hajke jer hoće primat u Srpskom glumalištvu!

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još