Život na visokoj nozi ne pada s neba: Otkriveno čime se Marijana Mateus zaista bavi u Londonu

Život na visokoj nozi ne pada s neba: Otkriveno čime se Marijana Mateus zaista bavi u Londonu

Autor: | 04/03/2024

2

Marijana Mateus uspešno vodi privatni biznis

Poslednjih godina njena baza je jedan od najuzbudljivijih gradova sveta. Posećuje mondenska dešavanja za koja pozivnicu mogu da dobiju samo članovi visokog društva i kraljevske porodice, putuje na luksuzne destinacije, uživa… Nije ni čudo što se mnogi pitaju od čega živi Marijana Mateus.

Instagram/marijanamateus

 

Bila je udata za dva vrlo poznata gospodina, ali, imala je u Beogradu i svoj modni brend, pisala je knjige, pokazala da poseduje nekoliko talenata od kojih može sasvim dobro da se živi, pa i na visokoj nozi.

Pročitajte: Ima 52 godine i troje dece, ali izgleda kao bomba - Marijana Mateus u kupaćem podigla prašinu

Modom je nastavila da se bavi i u Londonu. U pitanju je brend luksuzne, ručno rađene garderobe „Andaj”, koju odlikuju vrhunski krojevi, čiste linije, elegancija i otmenost. Prva kolekcija predstavljena je još 2016. godine, a sada je kreatorka svoja dela pokazala i u Dubaiju.

Profimedia

 

„Danas je taj veliki dan”, napisala je Marijana na Instagramu i pozvala ljubitelje mode iz arapske metropole da joj se pridruže na promociji brenda u luksuznom hotelu.

„Andaj” koncept je, kako piše na sajtu, svestran, ženstven i odiše samopouzdanjem koje definiše savremenu i nezavisnu ženu. Modele sa potpisom ovog brenda krasi i to da bi mogli da se okarakterišu kao dugovečni komadi koji ne robuju prolaznim trendovima.

Profimedia

 

Boje su pažljivo odabrane, kao i materijali. Plemeniti, pre svega: kašmir, angora, vuna, uz detalje od fine kože i krzna. Akcenat je na sjajnim kaputima, a svaki model nosi neko žensko ime.

Pročitajte: Luksuz, bogate žene i egzotične plesačice - Marijana Mateus u Londonu proslavila 52. rođendan

Dakle, Marijana Mateus uspešno vodi privatni biznis. A naziv brenda, koji zvuči malo neobično, vrlo verovatno je izveden od početnih slova imena njenih ćerki, Anđele i Dajane, koje je, kao i sina Aleksandra, dobila u braku sa Miodragom Kostićem.

Instagram/marijanamateus

 

I još nešto, što moramo da primetimo kada pričamo o Marijani. Zapravo, samo ćemo se složiti sa konstatacijom mnogih - da u 52. godini, koliko je letos napunila, izgleda apsolutno fantastično.

Komentari (2)

Loading
Ana 20:01 04.03.2024
Odgovori

Od tih par krpa koje napravi, ovako ne moze da zivi. Ona zivi od drugih ljudi a ovo je samo da se igra malo…i da zamaze oci…

Penellopa Penellopa 08:11 05.03.2024
Odgovori

primarni posao joj je ucenjivanje ozenjenih svalera....to znaju ptice na grani...

hellomagazin.rs Instagram/marijanamateus

Najnovije vesti