Sinoć je nastupio na Pesmi za Evroviziju, a ne znate da je baš on sin Big Laleta

Sinoć je nastupio na Pesmi za Evroviziju, a ne znate da je baš on sin Big Laleta

Autor: | 01/03/2024

0

Sin Big Laleta nastupio na Pesmi za Evroviziju

Drugo polufinalno veče izbora za našeg predstavnika na Pesmi Evrovizije bilo je jednako uzbudljivo kao prethodno, a posebnu pažnju gledalaca i publike privukla je mlada pevačica umetničkog imena Kat Dosa.

Boško Karanović

 

Ona ima zanimljiv etnički miks - otac joj je Srbin, a majka je iz Angole. No, sinoć nije bila jedina sa interesantnim nasleđem.

Pročitajte: Pesma za Evroviziju 2024 - Žene dominiraju, ONA vodi na kladionicama, a ko je vaš favorit? ANKETA

Upravo se u njenom plesnom timu našao sin našeg najpoznatijeg mađioničara Lazara Antića, koga svi znate kao Big Laleta.

Boško Karanović

 

Ilija Antić javnosti je zapao za oko još 2009. godine, kada je sa prijateljem nastupio u šou-programu “Ja imam talenat”. A njegov talenat upravo je ples, koji predstavlja miks više različitih pravaca.

Tada je žiriju i gledaocima otkrio da se time “zarazio” u srednjoj školi i da ga pretežno interesuju elektrobugi i hip-hop. Iskustvo je sticao u raznim emisijama, pozorištima, sa društvom na ulicama i trgovima, a zabeležio je i takmičarske uspehe.

Milan Maričić/ATAImages

 

Ilija je u to vreme sa Aleksandrom otvorio i plesnu školu, a istakao je i da ima veliku podršku porodice.

- Moguće je da sam talenat nasledio od oca jer se on nekada bavio folklorom, ali pleše i tango i valcer. Mislim da imam tu njegovu brzinu - ispričao je 2009. godine srednji sin čuvenog mađioničara.

U međuvremenu Ilija je postao vrlo popularan na društvenim mrežama. Na Instagramu, gde na profilu pored imena stoji i Boogie, ima više od 70.000 pratilaca. Objave otkrivaju da voli putovanja i da se, osim plesa, bavi i kreiranjem video-klipova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Antic (@ilijaboogie)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages