Pesma za Evroviziju 2024: Žene dominiraju, ONA vodi na kladionicama, a ko je vaš favorit? ANKETA

Pesma za Evroviziju 2024: Žene dominiraju, ONA vodi na kladionicama, a ko je vaš favorit? ANKETA

Autor: | 01/03/2024

0

Pesma za Evroviziju 2024. u znaku ženskih izvođača

Subota je "dan D". Fanovi najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Starom kontinentu pripremaju se za veliko finale izbora za predstavnika Srbije na "Pesmi Evrovizije", koja se ove godine održava u švedskom gradu Malmeu.

 

Posle dve polufinalne večeri, u završnicu su se plasirali Iva Lorens (“Dom”), Zejna (“Najbolja”), Konstrakta (“Novo, bolje”), Zorja (“Lik u ogledalu”), Breskvica (“Gvezdo orolovo”), Lena Kovačević ("Zovi me Lena”), Teya Dora (“Ramonda”), Džordži (“Luna park”), Dušan Kurtić (“Zbog tebe živim”), Nemanja Radošević (“Jutra bez tebe”), Milan Bujaković (“Moje-tvoje”), Marko Mandić (“Dno”), Keni nije mrtav (“Dijamanti”), Hristina (“Bedem”), Bojana i David (“No, no, no”), M.I.R.A. (“Percepcija”).

Boško Karanović

 

Nedeljama se već lome koplja između glavnih favorita, a to su Breskvica i Teya Dora. Dobre šanse imaju i Konstrakta, Zorja, ali ko zna, možda nam na kraju glasovi žiri i publike prirede neko iznenađenje...

Pročitajte: MODNI DUEL Olje Kovačević i Sandre Perović na Pesmi za Evroviziju - Ko je bolji? ANKETA

Ko se najbolje kotira u anketama? U jednoj od najpopularnijih Breskvica ubedljivo vodi, sa više od 58 posto glasova. Iza nje je Teya Dora sa 18 posto, pa Konstrakta sa 13.

Boško Karanović

 

Ko je vaš favorit? Glasajte u anketi...

Ko je vaš favorit?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti