Ovo je rođena sestra finalistkinje Pesme za Evroviziju: Katarina je udata za bratanicu Marine Abramović

Ovo je rođena sestra finalistkinje Pesme za Evroviziju: Katarina je udata za bratanicu Marine Abramović

Autor: | 01/03/2024

0

Sestra Ive Lorens udata za bratanicu Marine Abramović

Na ovogodišnjem izboru za domaćeg predstavnika za "Pesmu Evrovizije" istakla se i mlada Iva Lorens. To je njeno umetničko prezime. Pravo glasi Mišović, i ako vam zvuči poznato – to nije slučajno. Njena majka je jedna od najlepših Srpkinja.

Boško Karanović

 

Irena Mišović, ikona našeg modelinga i modna novinarka, ima dve ćerke.

Mlađa Iva, koja ima 28 godina, krenula je muzičkim putem. Studirala je muzički menadžment na Britanskom univerzitetu u Berlinu, a žanr kojim se bavi opisuje kao elektro pop.

Pročitajte: U centru Beograda - Svakodnevno mnogi prođu pored ove kuće, ali i ne slute da je baš tu rođena Marina Abramović

Irenina starija ćerka Katarina, koja se prema sopstvenom priznanju bavi promocijom kulture i umetnosti, zaintrigirala je javnost 2017. godine, kada se na jednom splavu u Beogradu udala za Ivanu Abramović, bratanicu svetski priznate umetnice Marine Abramović.

Milan Maričić/ATAImages

 

Za ovo gej venčanje mediji su brzo saznali, a javnost je bila prilično podeljena.

No, Katarina je uvek imala podršku majke. Irena je otvoreno govorila na tu temu.

- Katarina i ja odavno imamo izuzetno dobar odnos, baš kao što ga imam i sa mlađom ćerkom Ivom. S tim što nikad nisam očekivala da mi momentalno sve ispričaju. Mudra sam. Čekam da se utisci slegnu, pa da onda pričamo o svemu - rekla je za Gloriju.

 

Embed from Getty Images

 

- Naša dužnost je da budemo tu, da ih podržimo i pružimo im ljubav. Svako od nas treba da se gradi kako želi, a u ljubavi je sve slobodno i ne vidim nikakav problem u ćerkinom izboru.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages